بین الملل

سرمایه‌های آسیایی در حال خروج از دبی

پس از حملات موشکی و پهپادی ایران به دبی، موجی از نگرانی میان سرمایه‌گذاران ثروتمند آسیایی شکل گرفته و بسیاری در حال بررسی انتقال دارایی‌های خود از امارات به مراکز مالی امن‌تری چون سنگاپور و هنگ‌کنگ هستند.

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا،پس از حملات موشکی و پهپادی ایران به دبی، موجی از نگرانی میان سرمایه‌گذاران ثروتمند آسیایی شکل گرفته و بسیاری در حال بررسی انتقال دارایی‌های خود از امارات به مراکز مالی امن‌تری چون سنگاپور و هنگ‌کنگ هستند.

اندکی پس از نخستین حملات موشکی و پهپادی ایران به دبی در هفته گذشته، دو کارآفرین هندی مقیم این شهر تلاش کردند هر یک بیش از ۱۰۰ هزار دلار از حساب‌های بانکی خود را به سنگاپور منتقل کنند تا ریسک سرمایه‌گذاری‌شان را پوشش دهند.

آن‌ها به خبرگزاری رویترز گفتند اختلالات فنی پس از حملات در ابتدا مانع این انتقال شد، اما یکی از آن‌ها توانست بعداً از طریق بانکی دیگر در امارات، وجه موردنظر را جابه‌جا کند.

به گفته مشاوران مالی و حقوقی، ده‌ها سرمایه‌گذار ثروتمند آسیایی نیز یا در حال بررسی انتقال دارایی‌های خود هستند یا اقداماتی مشابه انجام داده‌اند. تشدید تنش‌ها و سایه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، تصویر باثبات امارات را مخدوش کرده و سرمایه‌گذاران را نگران ساخته است.

در سال‌های اخیر، دبی به دلیل مزایای مالیاتی و سیاست‌های جذاب، به قطب ثروت برای کارآفرینان آسیایی، به‌ویژه چینی‌ها، تبدیل شده بود. دارایی‌های بخش بانکی و مالی امارات به بیش از ۵/۴۲ تریلیون درهم (۱/۴۸ تریلیون دلار) رسیده است.

با این حال، وکلای مدیریت ثروت در سنگاپور می‌گویند شماری از مشتریان دبی‌محور آن‌ها که هر یک به‌طور میانگین ۵۰ میلیون دلار دارایی دارند در پی انتقال فوری سرمایه هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا