ورزشی

نخستین تساوی تارتار با پرسپولیس مقابل آلومینیوم در دیداری تدارکاتی

دیدار تدارکاتی تیم‌های پرسپولیس و آلومینیوم اراک با تساوی یک بر یک به اتمام رسید.

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، تیم‌های لیگ برتری که خود را برای حضور در فصل جدید این مسابقات آماده می‌کنند، آخرین مراحل آماده‌سازی را پشت سر می‌گذارند.

بر همین اساس، شاگردان مهدی تارتار در تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری تدارکاتی به مصاف آلومینیوم اراک رفتند که این بازی با تساوی یک بر یک همراه شد.

علی علیپور در دقیقه ۳۱ از روی نقطه پنالتی برای پرسپولیس گلزنی کرد و عباس کهریزی در نیمه دوم کار را به تساوی کشاند.

پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس، محمد محمدی مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک و حسین عبدی سرمربی تیم فوتبال امید ایران از تماشاگران ویژه این دیدار بودند.

پرسپولیسی‌ها ایران در ادامه برنامه آماده‌سازی خود پیش از شروع لیگ برتر، فردا یکشنبه به مصاف تیم منتخب کرج می‌روند.

این دیدار پشت درهای بسته برگزار می‌شود و پرونده بازی‌های تدارکاتی سرخ‌پوشان پیش از آغاز فصل جدید بسته خواهد شد.

پرسپولیس روز شنبه(۲۴ مرداد) در هفته اول لیگ برتر فوتبال در قزوین به مصاف شمس‌آذر خواهد رفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا