اجتماعی

شروع بارش باران و برف از پنجشنبه در استان قزوین

مهدی آخوندی کارشناس هواشناسی استان قزوین از تداوم پایداری نسبی جو تا اواسط هفته خبر داد و گفت: از ظهر پنجشنبه با ورود امواج ناپایدار ناشی از یک سامانه بارشی، شرایط جوی تغییر می‌کند.

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، مهدی آخوندی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: از بعدازظهر پنجشنبه تا صبح جمعه با افزایش میزان ابر، در برخی ساعات شاهد بارش باران و برف همراه با وزش بادهای لحظه‌ای در سطح استان قزوین خواهیم بود.

وی افزود: در پی فعالیت این سامانه، هشدار سطح زرد از سوی اداره‌کل هواشناسی استان صادر شده و توصیه‌های لازم برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و شهروندان ارائه شده است.

این کارشناس هواشناسی با اشاره به بارش‌های شب گذشته تصریح کرد: در برخی مناطق استان از جمله رودبار الموت و طارم سفلی بارش برف گزارش شده است که میزان آن در سیردان، مرکز بخش طارم سفلی، به حدود چهار سانتی‌متر رسید.

آخوندی در پایان درباره تغییرات دمایی استان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، آوج با منفی هفت درجه سانتی‌گراد سردترین و آبیک با ۱۳ درجه بالای صفر گرم‌ترین نقاط استان بودند. دمای شهر قزوین نیز در این مدت بین منفی چهار تا ۱۱ درجه سانتی‌گراد بالای صفر در نوسان بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا