اجتماعی
ترافیک شدید در محور رشت به قزوین
سرهنگ محمد صالحی رئیس پلیس راه استان گیلان گفت: ترافیک در محور رشت به قزوین در محدوده سه راه سنگر تا امامزاده هاشم رشت سنگین و پرحجم است.

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، سرهنگ محمد صالحی عصر جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: ترافیک در این محدوده به خصوص از پلیس راه سراوان تا امامزاده هاشم رشت و همچنین شهرستان رودبار سنگین و پرحجم است.
وی افزود: به همین دلیل مسیر حدود ۹ کیلومتری کمربندی رودبار از سمت شمال به جنوب یک طرفه شده تا خودروها به راحتی بتوانند از رودبار خارج شوند.
وی ادامه داد: البته پیش بینی می شود تا ساعات آینده حجم ترافیک در این مسیر به دلیل خروج مسافران تا حدی افزایش یابد و به همین دلیل از رانندگان تقاضا داریم که برای رسیدن به مقصد عجله نداشته باشند و با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، ما را در خدمترسانی همراهی کنند؛ از سوی دیگر با رعایت مقررات، شاهد کاهش تصادفات خواهیم بود.
رئیس پلیس راه استان گیلان بیان کرد: ترافیک در سایر محورهای استان گیلان عادی است و خوشبختانه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.



