نجات 4 مرد و یک زن از آتش خانه در تهران+عکس
جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی، ا زآتش سوزی یک ساختما چهار طبقه در خیابان وصال و نجات جان 5 نفر از ساکنان خبر داد.

سخنگوی سازمان آتشنشانی شهر تهران از وقوع آتشسوزی در یک ساختمان مسکونی چهار طبقه در خیابان وصال خبر داد.
به گزارش سلام نو، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، اعلام کرد: ساعت ۲۳:۳۲ دوشنبهشب حادثه آتشسوزی در یک ساختمان مسکونی در خیابان وصال، بالاتر از طالقانی، به سامانه ۱۲۵ سازمان آتشنشانی شهر تهران اعلام شد که ۳ ایستگاه به محل اعزام شدند.
ملکی افزود: محل آتشسوزی یک ساختمان مسکونی ۴ طبقه بود که در طبقه اول آتشسوزی رخ داده و کاملاً شعلهور بود و دود زیادی طبقات بالایی را فراگرفته بود.
وی ادامه داد: اطلاعات اولیه نشان میداد در طبقات بالایی افرادی حضور دارند که آتشنشانها همزمان با خاموش کردن آتش کار جستوجو در طبقات را آغاز و ۴ مرد و یک زن را از داخل ساختمان خارج کردند.
ملکی در پایان اعلام کرد: آتشنشانها آتش را به سرعت خاموش کردند و یک مرد ۶۰ ساله را که دچار دودزدگی شده بود، تحویل عوامل اورژانس دادند./مهر



