نمایندگان مجلس از توضیحات وزیر اقتصاد قانع شدند

توضیحات فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصاد و دارایی درباره واگذاری ایران ایرتور مورد قبول نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، سوال احمد علیرضا بیگی نماینده تبریز از وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد ابهام در واگذاری ایران ایرتور در جلسه علنی صبح امروز (سهشنبه) مجلس مطرح شد.
پس از طرح سوال نماینده تبریز و توضیحات دژپسند، این سوال به رای مجلس گذاشته شد و بر این اساس نمایندگان اعلام کردند که از پاسخهای وزیر اقتصاد قانع شدهاند.
محمدباقر قالیباف در جلسه علنی صبح امروز (سهشنبه) مجلس شورای اسلامی و پس از طرح سوال نماینده تبریز از وزیر اقتصاد در مورد ابهام در واگذاری ایران ایرتور، اظهار کرد: مردم و بخش خصوصی بدانند که مجلس مصمم به تحقق اصل ۴۴ است و ما پشتیبان بخش خصوصی هستیم.
وی با اشاره به قانع شدن مجلس از توضیحات وزیر اقتصاد در مورد واگذاری ایران ایرتور افزود: مجلس شورای اسلامی از کارهای درست واگذاری دفاع و حمایت میکند و اگر جایی تخلفی باشد با همین محکمی با تخلف برخورد می کند.



