سیاسی

تصمیم جمعی آن است که آقای حضرتی را از استعفا منصرف کنیم

محمدصادق جوادی‌حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: با توجه به آنکه در ماه رمضان قرار داریم، آغاز جلسات رسمی به بعد از این ماه موکول شده است.

به گزارش سلام نو، محمدصادق جوادی‌حصار سخنگوی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره آخرین خبرها از فعالیت این حزب و آخرین خبرها از استعفای الیاس حضرتی از سمت دبیرکلی حزب گفت: تحولات جدیدی رخ نداده است. درباره استعفای آقای حضرتی هم با توجه به اینکه جلسات رسمی حزب تشکیل نشده، در جلسات غیررسمی نظر جمعی حزب این است که ایشان را از تصمیم خود منصرف کنیم.

وی درباره اینکه جلسات رسمی حزب چه زمانی شروع خواهد شد، گفت: با توجه به آنکه در ماه رمضان قرار داریم، آغاز جلسات رسمی به بعد از این ماه موکول شده است.

جوادی حصار درباره خروجی جلسات سیاسی حزب اعتماد ملی هم گفت: حزب جلسه‌ای درباره حضور زنان در ورزشگاه و برخورد آنان در بازی ایران با لبنان برگزار و  بیانیه‌ای صادر و موضع خود را اعلام کرد.

این فعال سیاسی همچنین درباره اینکه آیا بررسی اساسنامه حزب اعتماد ملی به سرانجام رسیده یا خیر گفت: پیشنهاد اصلاح اساسنامه مطرح شده اما زمانی اجرایی خواهد شد که در کنگره به تصویب برسد. کنگره حزب هم قرار است نیمه اول سال جاری برگزار شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا