
یک زوج میانسال که با پسری جوان به اختلاف مالی خورده بودند، با حمله وی با چوب و چاقو جان خود را از دست دادند. پسر جوان نیز خودکشی کرد.
به گزارش سلام نو به نقل از اعتمادآنلاین، سرهنگ علیرضا اوریادی کشکولی، جانشین فرمانده انتظامی قیروکارزین گفت: در پی وقوع دو فقره قتل در یکی از روستاهای شهرستان قیروکارزین، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی در بررسیهای اولیه مطلع شدند که زن و شوهری ۴۵ و ۵۰ ساله بوسیله سلاح سرد و چوب به قتل رسیدهاند و جوانی ۱۹ ساله نیز دچار آتش سوزی و توسط عوامل امدادی به بیمارستان منتقل شده است.
جانشین فرمانده انتظامی قیروکارزین با بیان اینکه پسر جوان به دلیل شدت آتشسوزی در بیمارستان فوت کرد، ادامه داد: فرضیه قتل قوت گرفت و ماموران تحقیقات خود را در این زمینه به صورت ویژه آغاز کردند.
سرهنگ اوریادی کشکولی تصریح کرد: در بررسیهای فنی و استفاده از روشهای نوین مشخص شد که جوان مذکور به دلیل اختلافات مالی پس از قتل زن و شوهر، اقدام به صحنهسازی و خودسوزی کرده که در این حادثه خودش نیز به علت بالا بودن شدت خودسوزی در بیمارستان فوت شده است.



