سرهنگ نادر رحمانی گفت: ترافیک در محور‌های جنوب به شمال کرج به چالوس و هراز سنگین و نیمه سنگین بوده و مسیر مسدودی وجود ندارد همچنین درمحور فیروزکوه نیز مشکلی مشاهده نمی‌شود.

به گزارش سلام نو، از جمله خبر‌هایی که در نوروز بسیاری مشتاق دانستن درباره‌اش هستند و سعی می‌کنند، آگاهی به روزی از آن داشته باشند، اخبار مرتبط با وضعیت آب و هوایی نقاط مختلف کشور و وضعیت ترافیکی جاده‌هاست؛ از این روی، «تابناک» تلاش خواهد داشت برای رفاه حال مسافران پرشمار نوروزی در کشورمان، روزانه اخبار مرتبط با این دو حوزه را در بسته‌ای ویژه در اختیارتان گذارد.

به گزارش «تابناک»، با سپری شدن روزهای پر اضطراب و نگرانی از بروز سیلاب، امروز هوای اغلب نقاط کشورمان آفتابی پیش بینی می شود شرایطی مطبوع و دلچسب برای مسافرت که امیدواریم در سایه رعایت قوانین و مقرارت و نکات ایمنی به افزایش حوادث جاده ای منجر نگردد.

این درحالیست که بر اساس پیش بینی های هواشناسی طی روزهای آینده موج بارشی جدیدی از سمت غرب وارد کشورمان خواهد شد و طی چند روز، ناپایداری های جوی را برای اغلب محورهای مواصلاتی و مناطق مختلف کشور در پی خواهد داشت.

کافی است بدانیم موج جدیدی از بارش‌ها به زودی از غرب کشورمان وارد کشور خواهد شد تا دریابیم چرا بحران پایان نیافته و می‌بایست کماکان با نهایت دقت و توجه، هشدار‌ها و اخطار‌های مسئولان را مد نظر قرار داد و علاوه بر آن، در گوشرد کردن این هشدار‌ها به اطرافیانمان، به ویژه آن‌هایی که در سفرند کوشا باشیم.

آخرین وضعیت ترافیک

سرهنگ نادر رحمانی گفت: محور‌های مواصلاتی لرستان، ایلام، کردستان، کرمانشاه و همدان به جهت بارش باران لغزنده است. همچنین در اغلب محور‌های گلستان، کردستان، لرستان و همدان نیز وجود مه باعث کند شدن روند عبور مرور شده است.

وی ادامه داد: ترافیک در محور‌های جنوب به شمال کرج به چالوس و هراز سنگین و نیمه سنگین بوده و مسیر مسدودی وجود ندارد همچنین درمحور فیروزکوه نیز مشکلی مشاهده نمی‌شود.

رحمانی در پایان با بیان اینکه در تاریخ ۱۱ و ۱۲ فروردین شرایط محور‌های مواصلاتی به شدت ناپایدار است، از مسافرانی که قصد بازگشت به شهر‌های خود را تا قبل از پایان تعطیلات دارند خواست تا پیش از تاریخ‌های ذکر شده اقدام به بازگشت کنند.

آخرین وضعیت آب و هوا

سحر تاج بخش، رئیس سازمان هواشناسی کشور پیش بینی وضعیت آب و هوا در روزهای آتی را اینگونه تشریح کرد:

براساس مدل‌ها از پنجم تا ۱۱ فروردین بارش ها، با تمرکز روی حاشیه زاگرس مرکزی ۸۰ میلی‌متر بیشتر از نرمال خواهد بود، گفت: پیش بینی می‌شود، در هفته دوم یعنی از ۱۲ تا ۱۸ فروردین بارش‌ها نسبت به هفته اول کمتر باشد، اما میزان بارش با تمرکز بر حاشیه زاگرس ۲۰ تا ۴۰ میلی متر بیشتر از نرمال خواهد بود. همچنین در هفته سوم فروردین همچنان در نیمه غربی بارش‌های بیش از نرمال را پیش بینی می‌کنیم و در هفته چهارم از ۲۶ فرودین تا یکم اردیبهشت بارش‌ها در شمال غرب و شمال شرق تقریبا بیشتر از نرمال خواهد بود.

رئیس سازمان هواشناسی با بیان اینکه سامانه فراگیری که تمام استان‌ها را درگیر کرده بود از نیمه شرقی در حال خروج است، ادامه داد: برای امروز هشتم فروردین، شدت باش‌ها قابل ملاحظه نیست، اما در بیشتر مناطق کشور بارش‌های متناوب و احتمالاً بارش‌های رگباری با تمرکز بر دامنه رشته کوه‌های زاگرس و البرز، بخش‌هایی از شمال شرق و جزایر هرمزگان رخ می‌دهد.

رئیس سازمان هواشناسی افزود: پنجشنبه تا جمعه شدت بارش در شمال غرب است. روز‌های جمعه و شنبه (۹ و ۱۰ فروردین) سامانه بارشی جدیدی از بخش‌های غربی وارد شده و روز شنبه دامنه بارش‌ها به حاشیه جنوبی خزر کشیده می‌شود.

به گفته تاج بخش، این سامانه طی روز‌های جمعه و شنبه ۹ و ۱۰ فروردین در شمال غرب و غرب کشور فعال خواهد بود، گفت: از روز یکشنبه ۱۱ فروردین، استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، همدان و شمال خورستان درگیر بارش خواهند بود.

وی تاکید کرد: به دلیل بارش‌های اخیر و کاهش شرایط نفوذ پذیری زمین، امکان جاری شدن سیلاب همچنان وجود دارد.

رئیس سازمان هواشناسی در ادامه از ورود یک سامانه بارشی از روز یکشنبه ۱۱ فروردین خبر داد و افزود: این موج نیمه غربی، دامنه‌های البرز و شمال شرق را پوشش می‌دهد، اما شدت آن نسبت به سامانه فعلی کمتر خواهد بود.

لازم بذکرست؛ میزان بارش روز یکشنبه در دامنه‌های البرز ۱۰۰ میلی متر برآورد شده است و با توجه به بارش‌های متناوب و شدید در روز‌های یکشنبه و دوشنبه در نیمه غربی و دامنه‌های البرز و زاگرس، پیش بینی می‌شود میزان بارش در دامنه‌های البرز و زاگرس بین ۷۵ تا ۱۰۰ میلی متر باشد و روز دوشنبه در حاشیه زاگرس و البرز بارش‌های بیشتری خواهیم داشت.

تاج بخش با بیان اینکه معمولا بعد از بارش‌ها کاهش دما داریم، تصریح کرد: الگو‌های هفتگی بیانگر کاهش دمای کشور در فروردین ۹۸ نسبت به حد نرمال و میانگین بلندمدت است و انتظار می‌رود دما در برخی مناطق نسبت به نرمال به صورت هفتگی تا ۴ درجه خنک شود.

وی ادامه داد: پیش بینی‌های بلندمدت هواشناسی نشان می‌دهد بارش در بهار ۱۳۹۸ در محدوده نرمال و کمی بیش از نرمال و به ویژه در اردیبهشت بیشتر از حد نرمال باشد.

رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد: با توجه به متغیر بودن شرایط هوا در فصل بهار از شهروندان درخواست می‌کنم در برنامه‌های تفریحی یا سفر، حتماً شرایط جوی را در نظر داشته باشند و توصیه‌های هواشناسی و دستگاه‌های مرتبط با بحران‌های جوی را جدی بگیرند.

وی در ادامه مجموع بارش‌های کشور را طی روز‌های اخیر اعلام کرد و با بیان اینکه در بازه زمانی ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ تا ششم فرودین ۱۳۹۸ میانگین بارش کشور در نتیجه دو سامانه سیلابی اخیر، حدود ۴۵ میلی متر بوده است، اظهار کرد: دقت داشته باشیم که میانگین بارش کشور در مدت مشابه بلندمدت بین پنج تا ۱۰ میلی متر به ثبت رسیده است.

رئیس سازمان هواشناسی گفت: از ۲۶ اسفند تا ششم فروردین، بیشترین بارش‌ها در استان‌های چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان و مازندران رخ داده است.تابناک

وضعیت جوی استان‌های کشور برای امروز و دو روز آینده این گونه پیش‌بینی می‌شود:

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***