به گزارش سلام نو، طاهر موهبتی در نشست خبری با حضور خبرنگاران ضمن تسلیت به مناسبت فوت مرحوم نوربخش، مدیرعامل فقید سازمان تامین اجتماعی در تشریح اقدامات اخیر سازمان بیمه سلامت گفت: از ابتدای سال جاری، پرداختها به ارائه دهندگان خدمت منظم شد و امیدواریم زمینهای به وجود نیاید که این نظم به هم بخورد. البته سازمان بیمهگر واسطه است و تخصیص از طرف سازمان برنامه و بودجه اختصاص یافته و از خزانه اخذ میشود.
وی گفت: در حوزه مدیریت هزینه در سازمان بیمه سلامت اتفاق خوبی افتاد. تا پایان هفته هزار میلیارد تومان در کل کشور توزیع اعتبار خواهیم داشت و بخش دولتی مطالبات مهر ماه خود را دریافت میکند. البته بر اساس قانون باید ۶۰ درصد را علی الحساب پرداخت کنیم، اما در حال حاضر ۷۰ درصد مطالبات بخش دولتی را تا پایان هفته پرداخت میکنیم و ۶۰ درصد مطالبات بخش خصوصی در برخی استانها در مرداد و برخی استانها تا شهریور ماه به صورت علی الحساب پرداخت میشود. مبلغ قطعی نیز با کمی تاخیر پرداخت میشود. مهر ماه بخش دولتی تا پایان این هفته و مرداد ماه بخش خصوصی نیز پرداخت میشود.
وی افزود: انتظار داریم بر اساس حمایت سازمان برنامه و بودجه و حمایتهای خزانهداری کل بتوانیم نظم در پرداخت را ادامه بدهیم و در ۵ ماه باقی مانده بتوانیم همین مسیر را طی کنیم.
تخصیص مبلغ ۵۰۰ میلیون یورو برای پرداخت بدهی های دارویی و تجهیزات پزشکی
موهبتی درباره مبلغ ۵۰۰ میلیون یورو نیز بیان کرد: این مبلغ برای پرداخت بدهیهای دارویی و تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی پرداخت میشود. روز چهارشنبه گذشته دولت مصوبهای برای تسریع این کار داشت که در اختیار سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی قرار گرفت. امیدواریم به سرعت این مبلغ را دریافت کنیم. با توجه و حساسیت سازمان برنامه و بودجه، از تخصیص سال ۹۷ سازمان بیمه سلامت چیزی کم نشود، زیرا در غیر این صورت باز هم دچار سه ماه تاخیر در پرداخت خواهیم بود. اولویت این مبلغ با دارو و تجهیزات پزشکی و پرداخت سایر بدهیها به ارائه دهندگان خدمت خواهد بود. جا دارد از مقام معظم رهبری نیز به خاطر حمایتی که از حوزه سلامت داشتند تشکر کنیم.
نسخه نویسی الکترونیک تنها راهکار الکترونیکی کردن خدمات
رییس هیئت مدیره سازمان بیمه سلامت درباره نسخه نویسی الکترونیک نیز گفت: در کرمان بر اساس پیش بینیها این کار در حال پیش رفتن است و تا بهمن ماه کل استان کرمان را تحت پوشش نسخه نویسی الکترونیک قرار خواهیم داد.
وی ادامه داد: نسخه نویسی الکترونیک در سازمان تامین اجتماعی در استان یزد به صورت پایلوت انجام میشود و قرار ما با مرحوم نوربخش به این شکل بود که به استان کرمان و یزد سفر کنیم و یکی از دو روش نسخه نویسی الکترونیک را انتخاب و در کل کشور گسترش بدهیم. هیچ راهی به جز الکترونیکی کردن خدمات وجود ندارد و باید این کار را انجام دهیم. با کشور ترکیه نیز مذاکراتی در این زمینه انجام شده است. در زمینه نسخه نویسی الکترونیک همه مطالبه گر هستند که چرا در این کار تاکنون تاخیر صورت گرفته است. در نتیجه این کار باید به سرعت انجام شود.
منبع: فارس