تعبیر درست و دقیق این است که بگوییم عادل فردوسی‌پور و نود جلوی پای مدیر نو رسیده شبکه سه قربانی شدند تا او بتواند قدرت خود را اثبات کند، اتفاقی که ظاهرا موفق به رقم زدن آن شده.

سلام نو - سرویس سیاسی: “بی رقیب” احتمالا درست‌ترین توصیف برای عادل فردوسی‌پور و برنامه 90 است، برنامه‌ای که با تمام کم و کاستی‌هایش 20 سال روی آنتن رفت و تا دورترین روستاهای کشور مخاطب جذب کرد و رکوردهای متعددی را در رسانه ملی شکاند، اما تمام این‌ها مانع جمع شدن این برنامه توسط علی فروغی، مدیر جاه‌طلب و جوان شبکه سه سیما، نشد.

مشهور است که اگر می‌خواهی خودت را در محله جدید اثبات کنی و به شهرت برسی باید در همان گام اول سراغ گنده لات محل بروی و یک سیلی حواله‌اش کنی تا بقیه حساب کار دست‌شان بیاید. می‌توان گفت علی فروغی هم چنین سیاستی را در پیش گرفت، هرچند حمله‌های عادل به مافیای دور فوتبال هم قطعا در حذف او بی تاثیر نبوده، مافیایی که در یک سلسه روابط پیچیده میان هُلدینگی به آقای جاه‌طلب نیز مرتبط می‌شوند.

فروغی همان اول کار یک سیلی محکم حواله صورت نود کرد و نشان داد یا عادل و نود باید رام او باشند یا جای او کسان دیگری را می‌نشاند و برای این اتفاق دست به هر کاری می‌زند.

فروغی نه با سلبریتی بودن عادل مشکل داشته و نه احتمالا با طعنه‌های گاه و بی‌گاهش ولی این که عادل حرف گوش کن نباشد برای او مطلوب نبود. رییس جوان شبکه سه برای اثبات خود به رام یا حذف کردن عادل نیاز داشت، اثباتی که می‌توانست شرایط را برای رییس بعدی صدا و سیما مهیا کند، رییسی که یا خود فروغی یا فامیل نزدیک او غلامعلی حداد عادل است!

ذبح عادل فردوسی پور به قیمت از دست دادن مخاطب میلیونی؟

تعبیر درست و دقیق این است که بگوییم عادل فردوسی‌پور و نود جلوی پای مدیر نو رسیده شبکه سه قربانی شدند تا او بتواند قدرت خود را اثبات کند، اتفاقی که ظاهرا موفق به رقم زدن آن شده.

اما فروغی یک مسئله را فراموش کرده؛ مخاطبانی که به خاطر نود با صدا و سیما قهر کنند دیگر به شبکه او باز نمی‌گردنند. نه با سلبریتی‌هایی مثل گلزار نه با تلنت شوهایی مثل عصر جدید! این را نه تنها تجربه ثابت کرده بلکه آخرین جشنواره جام جم هم ثابت کرد که برای پیش انداختن گلزار از عادل فردوسی‌پور به یک تقلب میلیونی نیاز است، تقلبی که هیچ کس حاضر نشد بابت آن عذرخواهی کند و قرار بود مقدمه حذف عادل باشد.

چه کسی فردوسی‌پور را حذف کرد؟

در گام اول پاسخ این پرسش روشن است: علی فروغی، رییس جوان شبکه سه، از چهره‌های مشهور بسیج دانشگاه امام صادق و فامیل غلامعلی حداد عادل، اما به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش آن‌چنان که علی مطهری نیز اشاره می‌کند کمی پیچیده‌‌تر باشد.

مطهری در پستی درباره حذف عادل و برنامه نود در اینستاگرمش نوشت:

"برکناری فردوسی‌پور، چرا؟! کنار گذاشتن آقای عادل فردوسی‌پور از برنامه نود، آنهم دزدانه و در آستانه سال نو، یک بد سلیقگی و بی‌اعتنایی به نظر مردم و حاکی از یک نوع استبداد بود. همه می‌دانیم که این حذف یک اجرای دستور بوده، ولی وقتی که مقام رهبری می‌گویند من فقط رئیس صداوسیما را تعیین می‌کنم و وارد جزئیات نمی‌شوم، قاعدتا این دستور از ناحیه رهبری و بیت ایشان نیست. پس این‌گونه دستورات که رئیس سازمان هم از آن راضی به نظر نمی‌رسد، از کجا صادر می‌شود؟ "

برای پاسخ به این پرسش به دو نقطه باید نگاه کرد، نخست روابط و رقابت‌های داخلی صدا و سیما و دیگری یکی از افشاگری‌های مشهور عادل در 90 درباره روند بلیت فروشی در لیگ برتر.

مسئله جنگ قدرت و مافیای داخلی صدا و سیما چیز جدیدی نیست ولی از زمان تاسیس شبکه افق رنگ و بویی جدید به خود گرفت. طیف نو پایداری‌چی‌ها با تاسیس یک جزیره مستقل در صدا و سیما و تهیه برنامه‌های خوش آب و رنگ تلاش کردند در ابتدا خود را تثبیت کنند و بعد به فتح سنگر به سنگر سیما دست بزنند. اتفاقی که در آن موفق بودند و بعد از یکی دو شبکه در صدا و سیما توانستند گزینه خود را با لابی‌های گسترده به راس شبکه سه ببرند و حالا هم برای تثبیت او هر کاری لازم باشد می‌کنند؛ از حذف عادل فردوسی‌پور و نود گرفته تا نمایش ساز و آمریکن گات تلنت ایرانی!

مسئله دیگر افشاگری عادل علیه شرکتی بود که فروش بلیت‌های لیگ برتر مدتی در اختیارش بود. افشاگری عادل ضربات جدی به آبروی آن مجموعه زد و پدرخوانده‌ها با روابط میان هولدینگی خود فشار را برای حذف عادل از طریق علی فروغی افزایش دادند تا بالاخره به نتیجه دلخواه خود رسیدند.

حالا چه کسی از عادل حمایت می‌کند؟ مردم؟ هم صنفانش؟ کسانی که با 90 دیده شده‌اند. طیف علی فروغی چه در سیاست چه در همین جشنواره اخیر صدا و سیما ثابت کرده که نظر مردم را برای زینت المجالس می‌خواهد و اگر نظر مردم به اندازه کافی خوب نبود یک شبه چند صد هزار رای جعلی به حساب خودش می‌ریزد.

هم‌کاران عادل بیشترشان تا همین لحظه ترجیح داده‌اند رخت عافیت بپوشند و خطر نکنند. جدای از محمدحسین میثاقی که زیر پای استاد خود را کشید و بر جای او نشست چهره‌هایی مثل خیابانی، احمدی،یوسفی و میرزایی هم تا این لحظه سکوت کرده‌اند، حتی شاید اندکی هم خوشحال شده باشند که از شر رقیبی چنین قدر که مدام با او مقایسه می‌شدند خلاص شدند.

از میان میهمان و ورزشکاران اما چهره‌های زیادی تلاش کردند یاد عادل و نود را زنده نگاه دارند و حتی کسی مثل نوید مظفری، داور پیشین فوتبال گفته که حاضر نیست در برنامه جایگزین نود شرکت کند.

باید صبر کرد و دید چرخ چگونه می‌چرخد و آیا همه چیز به همین سادگی به نفع فروغی و فاسدانی که رویای حذف عادل را در سر داشتند تمام می‌شود یا نه؟

کد خبرنگار: ۱
۱دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
    نویسنده چقدر خوب نوشته گنده لات محل رقیبی چنین قدر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***