به گزارش سلام نو، معترضان با قرق کردن خیابانها در چندین نقطه پرتردد شهر، ترافیک سنگینی را ایجاد کرده و با سردادن شعارهایی از دولت خواستند تا درباره تغییرات آب و هوایی وضعیت اضطراری اعلام کرد.
تعدادی از فعالان محیط زیست در امتداد خیابان آکسفورد که یکی از مناطق پرتردد و مراکز گردشگری لندن به شمار میرود، گل و گیاه قرار داده و شعارنوشتههایی را درباره وخامت بحران محیط زیست نصب کردند. دسته دیگری از معترضان با قرار دادن درختچههای کوچک وسط پل پرتردد «واترلو بریج»، ترافیک سنگینی را از ابتدای صبح ایجاد کردهاند. سایر معترضان هم در مقابل پارلمان و در خیابان پرتردد 'پیکادلی' تجمع اعتراضی برپا کرده و راه بندان ایجاد کرده اند.
گروه قیام انقراض بهعنوان برگزارکننده این تظاهرات معتقد است که تغییرات اقلیمی از مسائل سیاسی اهمیت بیشتری دارد.
در حساب توییتر این گروه نوشته است: ما بهطور خطرناکی در مسیر ورشکستگی وضعیت اقلیمی حرکت میکنیم و کمتوجهی سیاستمداران به این مساله ما را به اینجا رسانده است.
این نهاد مردمی از دولت می خواهد تا سال 2025میلادی آلایندگیهای ناشی از دیاکسید کربن را به صفر برساند. آنها همچنین در نامهای به نخستوزیر ضمن طرح پیشنهاد گفت وگوی مستقیم نوشته اند: آمار مرگومیر براثر آلودگی هوا رو به افزایش است و دیگر نمیتوان به این بحران کمتوجهی کرد.
بر اساس بیانیه منتشرشده، این حرکت اعتراضی که حمایت شماری از شخصیتهای علمی و مذهبی جذب کرده قرار است در روزهای آینده ادامه پیدا کند. تعدادی از اعضاء قیام انقراض همچنین در اقدامی اعتراضی، دو هفته پیش وارد صحن مجلس عوام شده و نظم جلسه را در آستانه رأیگیری مهم نمایندگان درباره نحوه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به هم زدند.
اواخر بهمنماه گذشته هم هزاران تن از دانش آموزان انگلیس در اعتراض به تغییرات اقلیمی در سراسر این کشور دست به تظاهرات زدند. شرکتکنندگان که از سالهای ابتدایی تا متوسطه در این حرکت اعتراضی از نزدیک به 60 شهر انگلیس شرکت داشتند با دست داشتن شعارنوشتههایی نگرانی خود را نسبت به بحران محیط زیست و گرم شدن زمین اعلام کردند.
سازمان ملل متحد در گزارشی هشدار داده است که تنها 12 سال برای جلوگیری از فاجعه گرم شدن زمین فرصت باقیمانده است. در این گزارش نسبت به مواردی همچون خسکشالی، گرم شدن زمین و آب شدن یخهای دو قطب زمین هشدار داده شده است./ایرنا