عکس آرشیوی است
به گزارش سلام نو ، اکرم یزدانی با اشاره به اینکه طرحهای فوق ۴۰۰ آیتم دارند، اظهار کرد: هرساله طرح غربالگری ورودی دانشجویان اجرایی میشود که در قالب آن از دانشجو تستهای سلامت روان گرفته میشود.
وی ادامه داد: این تستها در چهار حوزه اضطراب، افسردگی، کنش اجتماعی و جسمانی کردن علائم بیماری سنجیده میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این تست غربالگری دانشجویانی که نمره بالاتری دریافت کنند، به اداره مشاوره دعوت شده و مشکلات آنها پیگیری و نسبت به درمان اقدام میشود.
یزدانی با اشاره به کارگاههای آموزشی اداره مشاوره نیز اظهار کرد: از ابتدای اردیبهشت تا مهرماه، ۲۴ کارگاه آموزشی با موضوعات مختلفی برگزار میشود که در قالب آن مهارتهای زندگی به دانشجویان آموزش داده میشود.
وی تصریح کرد: برگزاری نشستهای خوابگاهی با حضور مشاور و کارگاههای متفرقه از جمله سوء مصرف مواد، از دیگر برنامههای حوزه مشاوره دانشجویی است.
وی با بیان اینکه چهار مهارت خودآگاهی، ارتباط موثر، جرأت مندی و مهارت کنترل خشم در قالب کارگاهها به دانشجو آموزش داده میشود، افزود: آموزشهای مطالعه موثر جهت افزایش قدرت یادگیری و مشاورههای قبل از ازدواج از دیگر آموزشهای مهم این اداره است.
روانشناس اداره مشاوره معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی، با بیان اینکه سال گذشته حدود هزار دانشجو آموزشهای مشاوره دریافت کردند، اضافه کرد: علاوه بر آموزش به دانشجو، والدین آنها نیز در بدو ورود و ثبتنام فرزندان خود جهت مهارت آموزی دعوت میشوند.
یزدانی ادامه داد: در این راستا ۱۰۳ نفر از والدین دانشجویان سال ۹۷ در کارگاههای آموزشی شرکت کردند.
ایسنا