بررسی دلیل بروز جوش های قبل از قاعدگی
به طور کلی باید در نظر داشت عفونت یکی از شایع ترین دلایل بروز جوش است هر چند در این میان واکنش های آلرژیک، واکنش های دارویی و شرایط پیچیده ایمنی هم می تواند باعث بروز جوش شود.
لازم به ذکر است در برخی از موارد این احتمال وجود دارد که این جوش ها به صورت گذرا و از زمانی به زمان دیگر قابل بازگشت باشد.
بدیهی است در برخی از موارد این جوش ها می تواند بر اثر مصرف مواد غذایی خاص یا مواد آلرژی زا ایجاد شود.
بعضی از جوش ها به صورت فصلی ظاهر میشود.
برخی از خانم ها قبل از پریودی و با نزدیک شدن به این دوره جوش های قرمزی بر روی پوست آنها ظاهر می شوند که علت اصلی این امر کاهش سطح هورمون های استروژن و پروژسترون است.
همان گونه که می دانیم دورانقاعدگی از طریق غده هیپوتالاموس کنترل و تنظیم می شود از این رو زمانی که این غده فعالیت می کند، غده هیپوفیز در مغز هورمونی را برای تولید استروژن تحریک می کند.غده هیپوتالاموس ممکن است بر اثر عواملی مانند تغییرات آب و هوایی، استرس و کاهش وزن، باعث بروز اختلالات دوران قاعدگی شود.
به این ترتیب باید گفت معمولا چند روز قبل ، سطح هورمون پروژسترون کاهش پیدا می کند و بروز جوش در صورت و بدن عادی است.علت بروز جوش های قرمز معمولا کاهش هورمون ها و گاهی هم دلایل ژنتیکی است که برخی از زنان به این تغییرات واکنش نشان می دهند.
قاعده نشدن و جوش صورت
بدیهی است در برخی از موارد جوش زدن می تواند به دلیل تاخیر در قاعدگی باشد چرا که برخی از افراد به دلیل تاخیر در زمان قاعدگی در ناحیه صورت و بدن جوش های ریر قرمز رنگی می زنند که این مهم نیز به دلیل ایجاد نوسانات هورمونی می باشد.
باید در نظر داشت که بر رهایی از جوش های قبل از قاعدگی می توان به متخصص پوست مراجعه کرد تا با استفاده از داروهای خوراکی و یا پماد های مخصوص تا حد زیادی مانع از ابتلا به جوش شد.
در پایان باید خاطر نشان کرد که برخی از این داروها شامل رتینوئید ها و اسید سالیسیلیک است همچنین می توان با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی مانع از بروز جوش های قبل از قاعدگی شد.