۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲
کد خبر: 15731784

در این مطلب نگاهی به کتاب شش ساعت طلایی می کنیم که ستاره ترابی مطالب مفیدی در آن ارائه کرده است.<br/>پس با ما همراه باشید...

ما در طول شبانه روز کارهای مختلفی را انجام می دهیم. کارهای ضروری و کارهای غیرضروری. بسته به نوع زندگی که انتخاب کرده ایم در جایگاه ها و نقش های مختلفی قرار می گیریم و زمان خود را به صورت های مختلفی سپری می کنیم. یکی از وجوه زندگی ما زمان و مدیریت آن است. یکی از جنبه های رضایت بخش مدیریت زمان کاهش استرس در زندگی است. در زندگی پراسترس امروزی واقعا بی انصافی است که بخواهیم بابت کمبود زمان هم نگران باشیم. کاهش سطح استرس موجب بهبود سلامت روحی و جسمی می شود و به ما این امکان را می دهد تا بر مسائل مهم تری تمرکز کنیم.

کارمندان عزیز

اگر ما کارمند و شاغل باشیم حدود هشت ساعت از زمان ما در محیط کارمان صرف می شود. بسته به این که شغلی که داریم در ارتباط با رشته تحصیلی مان است یا نه و این که آیا اصلا رشته تحصیلی که از آن فارغ التحصیل شدیم مورد علاقه ما است یا نه، این هشت ساعت می تواند بدترین یا بهترین ساعات شبانه روز ما باشد. رشته تحصیلی فقط یکی از عواملی است که در این هشت ساعت تأثیرگذار است، حقوق دریافتی، جایگاه شغلی که در آن مشغول به کار هستیم هم به نوبه خود در این مدت زمان تأثیر خیلی زیادی دارند.

سال های زیادی برای گرفتن مدارک دانشگاهی صرف شده و با درنظر گرفتن هزینه هایی هم که در این سال ها متحمل شدیم، انتظار داریم بعد از پایان دوران تحصیلی شغلی مناسب بیابیم و بتوانیم هزینه های زندگی مان را تأمین کنیم. اکثر ما سعی می کنیم کارمان را به درستی انجام دهیم تا شغل و موقعیت خود را حفظ کنیم. اگر ما یک کارمند باشیم با انجام دادن کارهایی که به ما محول شده و لیستی از مسئولیت هایی که باید انجام بدهیم، هشت ساعت کاری مان را مشغول و درگیر انجام وظایف هستیم. با تصور این که در بهترین حالت خوش شانسی مان و براساس تحصیلات و تخصص مان لیستی از کارهای مشخص را، سال ها بدون هیچ تغییری انجام دهیم، بی شک در طی چند سال تغییر محسوسی در شغل، سمت و سطح کیفی زندگی مان به وجود نخواهد آمد.

می توانیم نمونه های زیادی را بین دوستان و اطرافیان خود ببینیم. همه فکر می کنیم که «ما زمان کافی نداریم» یا «شغل ما تمام زندگی ما را گرفته است». «اگر درست نگاه کنیم این ها حقیقت ندارند و طی سال ها توسط افراد بهانه جو ساخته شده و ما نیز در چنگال این افکار و عقاید اشتباه گیر افتاده ایم.

هرچه قدر ما حرف یا فکری را برای خود تکرار کنیم، اصرار ما بر این که آن فکر و عقیده حقیقت دارد قوی تر خواهد شد و در نتیجه ما بر آن اساس زندگی و برنامه ریزی می کنیم.

این افکار و عقاید توسط ذهن ما تعداد زیادی شواهد جمع آوری می کنند و تأثیر بسیار زیادی بر زندگی ما و سطح کیفی آن می گذارند. ما با تصور این که باید کار کنیم و بقیه ساعات شبانه روز را نیز درگیر کارهای مهم دیگری هستیم که به اجبار آن ها را نیز باید انجام دهیم، فرصت هرگونه تغییر و پیشرفت را از خودمان می گیریم. اگر فکرتان محدود باشد و باورهای غلطی را در ذهن خود پرورش دهید، ایده ی پیشرفت و تغییر هیچ وقت به موفقیت نمی رسید. ایده ها و افکار نیاز به عملی شدن دارند وگرنه سال ها در حد همان فکر خواهند ماند و ممکن است بر اثر گذشت زمان فراموش شوند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***