۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴
کد خبر: 1726061

او روند کارهای هنری خود را آهسته و پیوسته طی کرد و چهار مجموعه تلویزیونی را کارگردانی نمود که از آن جمله می توان به گمگشته،نشانی،مسافران و توطئه فامیلی اشاره کرد.

رامبد جوان یکی از هنرمندانی ست که در سال های اخیر با تولید برنامه خندوانه و پخش آن از شبکه نسیم توانسته است مخاطبان بسیاری را جذب کند.

خندوانه،برنامه ای که ساختاری خاص و شاد دارد و در تمامی این سال ها جزء برنامه های موفق صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بوده است.

یکم دی؛تولد رامبد جوان

رامبد جوان تبریزی در نخستین روز از زمستانِ سال ۱۳۵۰به دنیا آمد.وی در عرصه هایی چون بازیگری،کارگردانی،مجری گری به فعالیت پرداخته است.

او در اغلب برنامه هایی که حضور داشته به آذری بودن خود اذعان داشته است و تأکید به خانواده دوستی کرده و آن ها را اولویت همیشگی خود می داند.

رامبد یک خواهر به نام پوپک دارد که فاصله سنی این دو هشت سال است و خواهرش از او بزرگتر می باشد.

در مزاح هایی که شخصیت عروسکی خندوانه او یعنی جناب خان درخصوص نام او داشته است عنوان کرده که معنای اسمش،فرشته صلح و آرامش می باشد و پوپک خواهرش این نام را برای او انتخاب کرده است.

رامبد در برنامه های خود و در مصاحبه هایی که با مهمان های برنامه اش داشته، یادآور شده که به فوتبال علاقه ای ندارد و اطلاعاتی درمورد بسیاری از اصطلاحات تخصصی این ورزش ندارد.

اگرچه رامبد با ورزش فوتبال میانه ندارد اما بسیار به موسیقی علاقه مند است.

تئاتر؛شروعی برای فعالیت های هنری رامبد جوان

رامبد جوان فعالیت هنری خود را با تئاتر آغاز کرده و سپس در عرصه های تلویزیون و سینما قدم گذاشته است.

در اوایل دهه ی ۷۰بود که به فعالیت تئاتر پرداخت و نخستین تجربه ی کارگردانی اش در تئاتر،کاری برای معلولین بود که به گفته خودش بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

رامبد جوان سپس وارد تلویزیون شد و در یک برنامه مناسبتی که برای نوروز ۷۴بود به ایفای نقش پرداخت.

در همان سال ها بود که حضور یک قسمتی در مجموعه تلویزیونی پرطرفدار «همسران» کار مشترک بیژن بیرنگ و مسعود رسام داشت و اگرچه حضورش کمرنگ بود اما توانست توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب نماید.

سپس در مجموعه ای تحت عنوان «فروشگاه »به کارگردانی احمد بهبهانی حضور یافت و در فاصله ی سال های ۷۴و۷۵با بهروز بقایی، دیگر کارگردان موفق تلویزیون همکاری نمود.

رامبد جوان با حضور در مجموعه تلویزیونی «خانه سبز» در نقش فرید صباحی یا فرید جینگلبرد توانست بسیار موفق عمل کند و مطرح شود.

او در این سریال نقش تنها فرزند خسرو شکیبایی و مهرانه مهین ترابی را داشت.

رامبد پس از حضور در مجموعه ی ناموفق سرزمین سبز به نویسندگی روی آورد و به عنوان نویسنده،در همین حوالی و تولدی دیگر همکاری نمود.

او به فعالیت های هنری خود ادامه داد تا پیشنهاد بازی در مجموعه تلویزیونی «کت جادویی» به او داده شد که نقش فردی را برعهده داشت که با کت جادویی اش به پول های گزافی دست یافت و در جریان این اتفاقات، شخصیت او دستخوش تغییر شد و رامبد جوان هم به خوبی از عهده ی این نقش برآمد.

او سپس وارد پروژه ی مومیایی۳شد و توانست در کنار پرویز پرستویی یکی از اسطوره های بازیگری ایران نقش آفرینی کند.

او روند کارهای هنری خود را آهسته و پیوسته طی کرد و چهار مجموعه تلویزیونی را کارگردانی نمود که از آن جمله می توان به گمگشته،نشانی،مسافران و توطئه فامیلی اشاره کرد.

رامبد جوان سپس کارگردانی فیلم سینمایی «اسپاگتی در هشت دقیقه» را بر عهده داشت که برای ساخت این فیلم توانست از بیستمین دوره جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان در سال ۸۴جایزه بهترین کارگردانی را دریافت نماید.

رامبد سپس کارگردانی فیلم سینمایی«ورود آقایان ممنوع» را برعهده داشت که این اثر بسیار موفق بود و مخاطبان بسیاری داشت.

وی در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر توانست برای فیلم گناهکاران سیمرغ بهترین بازیگر مکمل مرد را دریافت نماید.

او سپس به ساخت فیلم سینمایی «نگار »روی آورد که این فیلم یک درام جنایی بود و همسرش نگار جواهریان عهده دار نقش اصلی آن یعنی نگار بود.

خنداننده شو یکی از آیتم های موفق برنامه «خندوانه» کار دیگری از رامبد جوان بود که در حقیقت او باعث مطرح شدن سبک استندآپ کمدی در ایران شد و او با این کار راه را برای ورود جوانان به عرصه هنر و نمایش باز کرد.

او در تمامی سال هایی که خندوانه را روی آنتن برده است بسیار موفق عمل کرده و توانسته نشان دهد که کمدی تخصص اوست.او در این برنامه،کمدین های موفقی را معرفی و با هنرمندان بسیاری همکاری نموده است.

کد خبرنگار: ۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***