ظهر امروز شهردار و اعضای شورای شهر تهران در مراسمی که در حسینیه جماران برگزار شد با آرمان های امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.

به گزارش سلام نو، پیروز حناچی با ابراز خرسندی از حضور در حسینیه جماران اظهار کرد: این مکان، فضایی است که همه از آن خاطرات بسیار داریم. امام عزیز، این بزرگوار، هر کجا رفت، آن مکان به واسطه وجود ایشان بخشی از تاریخ شد؛ چه نجف، چه نوفل لوشاتو و چه جماران. جای ایشان خالی است و من به نمایندگی از اعضای خانواده بزرگ شهرداری تهران یاد ایشان را گرامی می‌دارم.

شهردار تهران، امام خمینی (ره) را بنیانگذار و نظریه‌پرداز انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: ایشان همچنین یکی از اصلی‌ترین ارکان بنیانگذاری نهاد شوراها در کشور بودند؛ پدیده‌ای که در دوره ایشان ریشه پیدا کرد.

حناچی تصریح کرد: بخشی از تاریخ معاصر ایران در حسینیه جماران رقم خورد. در بازدیدهای قبلی از این مکان، حاج حسن آقای خمینی فضایی را به ما نشان دادند که تصمیمات جنگ در آن مکان گرفته می‌شد؛ اتاقی با مساحت بسیار کم که ساده اما خیلی تأثیرگذار بود. اثر امام (ره) را بر در و دیوار و هر گوشه حسینیه جماران می‌بینیم.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: یاد امام راحل را گرامی می‌داریم و بار دیگر به نصایح ایشان توجه می‌کنیم چرا که این کار ضروری است. ایشان می‌گفتند مادامی که مردم را دارید، از هیچ چیز نترسید و بترسید از روزی که مردم پشت این نظام را خالی کنند. تلاش ما در شهرداری نیز این است که برای مردم رضایت و راحتی را فراهم کنیم.

حناچی در ادامه گفت: بنیانی که امام (ره) گذاشت، بسیار زود در معرض هجمه قرار گرفت. همه اولین اعزام‌های جنگ را به یاد داریم که نغمه‌های آن تا سال‌های سال، سرود تلویزیون و مردم بود. همه به یاد داریم بچه‌هایی را که تا لحظه آخر زندگی‌شان به عشق امام بزرگوار مقاومت می‌کردند.

امام راحل راه برون رفت از مشکلات را اعتدال می‌دانست

همچنین محسن هاشمی رفسنجانی - رئیس شورای شهر تهران - ظهر امروز در مراسم تجدید میثاق شهردار و اعضای شورای شهر تهران با آرمان‌های امام خمینی (ره) که در حسینیه جماران برگزار شد، گفت: در آستانه سی‌امین سالگرد فقیه بزرگ، حضرت امام خمینی (ره) هستیم. ٣٠ سال از رحلت ایشان گذشته است؛ ٣٠ سال معادل یک نسل تلقی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بار عاطفی ملاقات‌های امام (ره) با دوستدارانش بسیار سنگین بود،اظهارکرد: بعید است کسانی که سی ساله هستند بتوانند این بار را حس کنند پس تبیین و تحلیل افکار ایشان باید جدی گرفته شود تا جامعیت امام (ره) برای جوانان ملموس باشد. اگر جامعیت شخصیت ایشان تبیین نشود، نمی‌توانیم علل اثرگذاری ایشان بر مردم را نیز به‌درستی برای مردم جا بیندازیم.

هاشمی در ادامه گفت: مرجعیت شیعه در طول هزار سال عمر خود، شخصیت‌های بسیار بزرگی را به تاریخ معرفی کرده است که امام (ره) از شاخص‌ترین این افراد بود. می‌توان شاخصه‌های اصلی ایشان را فقیه بزرگ، فیلسوف بزرگ، عارف بزرگ و اخلاق‌مدار بزرگ دانست. به اضافه این‌که ایشان می‌توانست با مردم تعاملات اجتماعی برقرار کند. این شاخصه‌ها باید به‌درستی تبیین شوند.

رئیس شورای ‌شهر تهران با طرح این پرسش که میراث اصلی امام (ره) چه بود، اظهارکرد: آن‌چه بسیار اهمیت دارد، اصلی‌ترین آثار ایشان یعنی انقلاب، نظام اسلامی و ولایت فقیه است. باید در چهل‌سالگی انقلاب به موضوع ولایت فقیه، این مبحث مهم بیشتر بپردازیم و ببینیم آیا تمام آن‌چه ایشان در مورد ولایت فقیه می‌گفتند، هنوز موردپسند جامعه است یا خیر. اگر پاسخ مثبت است، در جست‌وجوی پاسخ به این سوال باشیم که چطور این مقبولیت می‌تواند گسترش پیدا کند و اگر نیست باید ببینیم چطور می‌توانیم آن را به‌درستی حفظ کنیم تا نقاط ضعف و قوت آن مشخص و مشکلات نیز برطرف شود.

وی در ادامه از بزرگان و نزدیکان امام (ره) یاد کرد و از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حاج سید احمد آقای خمینی نام برد.

بر اساس اعلام سایت شهرنوشت، رئیس شورای ‌شهر تهران در پایان تاکید کرد: بین آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و امام (ره) رابطه مرید و مرادی برقرار بود. امام (ره) خصلت اعتدالی خود را به آیت‌الله هاشمی منتقل کرده بودند و می‌دانستند هاشمی این حس و ویژگی را به‌درستی درک کرده است. امام (ره) می‌دانستند که راه برون ‌رفت از مشکلات، اعتدال است و جز آن نیست./ایسنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***