به گزارش سلام نو، با بیان اینکه سازمان حفظ نباتات کشور در مقابل این تصمیم فرماندار شهر بندرعباس موضعگیری نمی کند، اظهار کرد: پیشتر سازمان حفظ نباتات نیز اعلام کرده بود که حاضر به همکاری با شرکتهایی است که توان زنده گیری ملخهای مهاجم با استفاده از ابزارهای خاص و در حجم مناسب دارند.
وی ادامه داد: زندهگیری ملخهای مهاجم روش مبارزه مکانیکی است، ضمن اینکه ملخهای مهاجم منبع پروتئینی مناسبی هستند که میتوان در خوراک دام و طیور از آنها استفاده کرد.
به گفته میر؛ اگر اقدام فرماندار شهر بندر عباس هدفدار و در حجم قابل قبولی انجام شود میتواند نسبتا موثر باشد.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور در پاسخ به این پرسش که چرا اصرار بر زندهگیری ملخهای مهاجم دارید، گفت: دلیل اینکه بر زندهگیری ملخهای مهاجم اصرار میشود این است که احتمال آلوده بودن آنها به سم به حداقل برسد، چرا که در صورت مسمومیت امکان استفاده در خوراک دام و طیور وجود ندارد.
میر در پایان تاکید کرد: مبارزه مکانیکی روش مناسب و کم خطری است، اما اینکه مردم به صورت انفرادی چقدر بتوانند ملخها را زنده گیری کنند و تا چه حد در مبارزه با این آفت موثر است، ما اظهار نظری نمیکنیم.
فرماندار بندرعباس گفته است "برای مبارزه با هجوم ملخها و ارتقاء معیشت روستاییان، هر روستایی میتواند به ازای تحویل هر کیلو ملخ زنده به دهیار، ۸ هزار تومان دریافت کند."/ایلنا