به گزارش سلام نو، در این مراسم علی ربیعی، جواد حسینی سرپرست جدید آموزشوپرورش و همچنین نمایندگان هشت تشکل فرهنگی از جمله انجمن اسلامی معلمان ایران، مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، کانون مدرسان، سازمان معلمان، کانون صنفی معلمان، جامعه اسلامی فرهنگیان و... حضور داشتند که نظرات و نقدهای خود را بیان کردند.
علی ربیعی با اشاره به اینکه حضورم در این جلسه بیشتر از باب ارتباطات اجتماعی است، گفت: «پیش از این همه دور یک میز مستطیل مینشستند و صحبت میکردند، وقتی تلوزیون آمد این جمعها یو شکل شد و حالا همه پخش شدهاند و دور هم نیستند. فقدان حرف زدن و گفتوگو در جامعه احساس میشود که از دو جهت میتوان آن را بررسی کرد؛ یکی بین دولت و جامعه و یکی هم بین گروههای مختلف که در کنار آن فقدان ارتباط عاطفی و مهربانانه هم به ما لطمه میزند. بر همین اساس ما برنامهای ریختهایم تا بین ورزا و نهادهای مختلف علمی گفتوگوهایی انجام شود.»
سخنگوی دولت در ادامه گفت: «جامعه بیش از همیشه مطالبهگر شده و فشارها به دولت بیسابقه و بیحد و حصر شده است. بینظیرترین فشارها به اقتصاد ما آمده است تا جایی که ترامپ سال گذشته به از بین رفتن نظام تاکید داشت در حالی که امروز از مذاکره حرف میزند. سخنان و مطالبات دوستان فرهنگی ما در این جلسه و برگزاری جلسات مشابه آن باید تداوم پیدا کند. مهمترین مسئله مدیریتی ما ذینفعان غیر مرتبط هستند که فشارهای زیادی به مدارج متفاوت مدیریتی وارد میکنند و استقلال مدیریت را از میان میبرند.»
او با اشاره به انتخاب جواد حسینی به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش، گفت: «زمانی که رزومه آقای حسینی را برای ریاستجمهوری فرستادیم هم نکات منفی در آن بود هم مثبت. یکی از این نکات منفی این بود که خیلیها میگفتند آقای حسینی خیلی کلهشق است؛ اما به نظرم این نکته مثبتی است که در برابر این ذی نفعان غیر مرتبط ایستادگی شود. درباره عملکرد آقای بطحایی هم لازم است بگویم که سنتهای خوبی در زمان وزارت ایشان وجود داشت و همچنین آقای نجفی که مربوط به سالهای دوری است. پشت آقای حسینی ایستادن و از او حمایت کردن توسط فرهنگیان، رمز موفقیت او خواهد بود به ویژه که آقای حسینی از خانواده فرهنگیان هستند و معرفی شدنشان به عنوان وزیر به مجلس بستگی به همین حمایتها دارد.»/خبرآنلاین