رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران  گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد مدارس تهران قدیمی‌اند و احتیاج به مرمت و بازسازی دارند.

به گزارش سلام نو، بنی آدم در نشست خبری اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، ضمن گرامیداشت یاد مرحوم محمدرضا حافظی و دیگر خیران بزرگ عرصه مدرسه سازی که صدها مدرسه ساختند گفت: حافظی پرچمدار این نهضت بزرگ بود. امروز با ۶۰۰ هزار خیر در سطح ایران و هزار خیر در خارج از کشور این رساله به خوبی نگاشته شده و به اینجا رسیده‌است و مدرسه سازی توسط خیرین از یک نهال کوچک به درختی تنومند تبدیل شد.

وی افزود: استان تهران با معضلات بسیاری روبروست که از جمله آنها می‌توان به ساختمان‌های با قدمت ۶۰ و ۷۰ ساله اشاره کرد. خیرین مایل به ساخت مدارس در شهر و روستای خودشان هستند. با این وجود وقتی مشکلات را برای خیرین بازگو می‌کنیم، پای کار می آیند ولی باز هم کافی نیست.

وی ادامه داد:۴۰ تا ۵۰ درصد مدارس تهران قدیمی‌اند و احتیاج به مرمت و بازسازی دارند.

در ادامه سیدهادی موجانی، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان‌های استان تهران به مرور پیشینه شکل گیری مجمع خیرین مدرسه ساز تهران پرداخت و گفت: پس از آن در شهر مقدس مشهد در دهه ۷۰ جامع خیرین مدرسه ساز کشور تشکیل شد. از آن زمان ۵۰۰ مجمع در سطح کشور و ۱۰ مجمع در خارج از کشور با جمعیتی بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر در داخل و هزار نفر در خارج از کشور شکل گرفته و فعالیت می‌کنند.

وی افزود: خیرانی داشتیم که همه زندگی‌شان را وقف مدرسه سازی کرده‌اند. ثروتمندان بسیاری داریم که از آنها می‌خواهیم بخشی از ثروت خود را صرف خدمت به خلق، اعتلای فرهنگ و امر خیر مدرسه سازی کنند تا نامشان ماندگار شود.

موجانی با بیان اینکه هنوز در کشور، کمبود مدرسه داریم و شهرستان‌های استان تهران از جمله محرومترین مناطق محسوب می شوند اظهار کرد: از تمام خیرین و سازمان نوسازی مدارس قدردانی می‌کنم. از رسانه ها می‌خواهم هرچقدر می توانند مردم را به امر خیر مدرسه سازی تشویق و ترغیب کنند./ایسنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***