معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در حالی کج شدن برج میلاد را یک شوخی عنوان کرده است که این مساله به عنوان یک معضل از سال 92 تاکنون مطرح است و بارها و بارها اشخاص مختلف نسبت به آن واکنش نشان داده اند.

سلام نو – سرویس اجتماعی: حداقل پنج شش سال از اولین باری که بحث کج شدن برج میلاد مطرح شد می گذرد. اخیرا فاطمه ذوالقدر هم این مساله را مطرح کرده و از بی توجهی شهرداری به گود رها شده در کنار این برج انتقاد کرده است.

به گزارش سلام نو، نزدیک به 200 گود رها شده در پایتخت وجود دارد که باید هر چه زودتر نسبت به ایمن سازی آن توجه شود. این گودها هم خطری جدی برای ساختمان های مجاور هستند و هم  سبب ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی فراوان می شود. در رابطه با  آسیب های اجتماعی هم این گودها می توانند خطرساز باشند.

محمدجواد تندگویان عضو سابق شورای شهر در گفت و گویی در سال 96 اظهار کرده بود: ما با یک گود پرخطری مواجه هستیم که دقیقا در کنار برج میلاد قرار دارد و بار برج بر روی این گود سنگینی می‌کند. به طوریکه با اولین شکاف در گود، شاهد خواهیم بود که پایه‌های برج مقاومت خود را از دست داده و برج به درون گودال ۴۰ متری سقوط خواهد کرد و در خوشبینانه‌ترین حالت برج میلاد کج خواهد شد.

سازمان سرمایه گذاری مشارکت شهر نهادی است که باید نسبت به این گود احساس مسئولیت کند. پیش تر شهرداری منطقه دو عملیات گودبرداری را بدون رعایت اصول و قواعد فنی و ایمنی دانسته بود و در نامه ای ضمن خواستن توقف هر گونه عملیات ساختمانی اعلام کرده بود که این گود می تواند مضاف بر آنکه ایمنی ساختمان‌های مجاور را در معرض خطر قرار ‌دهد، معابر مجاور را نیز درگیر کند.

در دور جدید شورای شهر هم این مساله واکنش برخی اعضا را برانگیخته است. مجید فراهانی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در جریان صد و پنجاهمین جلسه علنی شورای شهر تهران این گود را ضایعه ای آزار دهنده برای شهر تهران دانسته و اظهار کرده است: عدم تعیین تکلیف این گود فضای شهر و تاب آوری را دچار چالش نموده و خطرهای بالقوه‌ای را برای برج ایجاد کرده است.

او همچنین اظهار کرده است: "با وجود پیگیری های اعضای کمیسیونهای معماری و شهرسازی؛ عمران و حمل و نقل و با سپری شدن ماه ها از این مساله  هنوز که هنوز است نه طرح جامعی در رابطه با اراضی برج میلاد تدوین شده و نه در تصمیمی درباره گودبرداری مجاور این برج گرفته شده است.علاوه بر این متاسفانه تاکنون شهرداری تهران در پاسخ مکاتبات و پیگیری های سازمان بازرسی کل کشور در سالهای 1396 و 1398 در خصوص«پایدار نمودن گودال جنب برج میلاد تهران و خطر کج شدن آن برج» اقدام جدی انجام نداده است." فراهانی اوایل ماه جاری این صحبت ها را در قالب تذکری به حناچی مطرح کرده بود.

بعد از صحبت های امروز ذوالقدر معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در رابطه با شایعات مطرح شده در خصوص کج شدن برج میلاد واکنش نشان داد و گفت: این شایعات از آنجایی شکل گرفته است که ما یک گود برداری در کنار مرکز همایش‌ها داشتیم که متاسفانه به گود برج میلاد معروف شده است در حالی که هیچ ارتباطی با برج میلاد ندارد. صفا صبوری دیلمی همچنین افزوده است: ما در اطراف برج میلاد ابزار دقیق پایش قرار داده‌ایم و برج میلاد به طور دائمی در حال پایش است و نه فقط کج نشده است بلکه مطرح شدن چنین موضوعاتی شبیه شوخی است.

صبوری دیلمی با بیان اینکه اینگونه نیست که برج کج بشود و کسی نفهمد کج شده است، خاطرنشان کرده است: حتی گودبرداری کنار مرکز همایش های برج میلاد هم ابزار دقیق نصب شده و به طور دائمی بررسی می‌شود. نه در مرکز همایش‌ها و نه در برج تغییر مکان‌های غیرمجاز نداریم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در حالی کج شدن برج میلاد را یک شوخی عنوان کرده است که این مساله به عنوان یک معضل از سال 92 تاکنون مطرح است و بارها و بارها اشخاص مختلف نسبت به آن واکنش نشان داده اند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***