گفتنی است جوش هایی که در ناحیه بدن وجود دارد بیشتر بر روی پوست سینه ایجاد می شود هر چند در این مجال باید یاد آور شد جوش هایی که بر روی پوست سینه ایجاد می شود کمتر منشاء هورمونی دارد.
آنچه مسلم است یکی از مهمترین دلایل بروز جوش در ناحیه پوست سینه پیروی از رژیم غذایی نامناسب می باشد به گونه ای که بسیاری از متخصصان بر این باور هستند که مصرف بیش از اندازه غذاهای آماده و فست فودها، نوشابه های گازدار و همچنین مصرف برخی از ادویه ها خود می تواند عامل بروز جوش بر روی پوست سینه باشد. بنابراین برای درمان این جوش ها بهتر است از یک رژیم غذایی سالم و مناسب پیروی کنید. به عنوان مثال مصرف انواع میوه ها و سبزیجات تازه خود می تواند برای درمان جوشهای ناحیه سینه بسیار موثر باشد.
بدیهی است که افزایش تعریق بدن نیز خود می تواند در جمله دیگر دلایل بروز جوش در ناحیه سینه باشد به گونهای که این عارضه بیشتر در افرادی که ورزشکار هستند و یا فعالیت بدنی زیادی دارند بیشتر به چشم میخورد. از این رو متخصصان توصیه میکنند پس از هر بار ورزش دوش بگیرید و همچنین بلافاصله لباس خود را تعویض کنید چراکه پوشیدن طولانی مدت لباس ورزش خود میتواند عاملی برای ایجاد جوش نیز باشد.
شایان ذکر است که عدم استفاده از لباسهای بسیار تنگ و چسبنده به هنگام ورزش نیز می تواند در کاهش ایجاد جوش بر روی پوست ناحیه سینه بسیار تاثیر گذار باشد از این رو متخصصان توصیه می کنند که به هنگام ورزش لباس های با جنس نخ و یا پنبه استفاده شود همچنین از پوشیدن لباسهای بسیار تنگ و چسبنده نیز تا حد امکان اجتناب به عمل آید.
از سوی دیگر باید در نظر داشت که استرس نیز می تواند خود عاملی برای ایجاد جوش بر روی پوست ناحیه سینه باشد همچنین در این مجال باید متذکر شد که مصرف برخی از داروها نیز میتواند در ایجاد جوش بر روی ناحیه پوست سینه موثر باشد.
باید در نظر داشت که مصرف نوشیدنی های الکلی و یا کمبو خواب و همچنین پوشیدن لباس های بسیار تنگ نیز در زمره دیگر دلایل ایجاد جوش بر روی ناحیه پوست سینه قرار دارد.
لازم به ذکر است که استفاده از برخی از مرطوب کننده های حاوی اسید لاکتیک نیز خود می تواند عامل دیگری برای بروز جوش در ناحیه پوست سینه باشد.
در پایان باید خاطر نشان کرد که مصرف کافی آب در طول روز نیز می تواند در درمان جوش های ناحیه سینه موثر باشد.