۲۵ تیر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲
کد خبر: 22846475

دروغگویی یکی از صفات بارز بسیاری از افراد است. بارها شده با این افراد روبرو شده ایم که در خصوص مسائل کوچک تا جدی تر دروغ گفته اند و حتی دروغ گویی خود را نوعی مزاج و طنز تلقی کرده اند تا نگاه دیگر افرادی که به این موضوع حساس هستند نسبت به آن ها تغییر نکند.

برخی از افراد هستند که با دروغ گفتن سعی می کنند کمبودهایی که در گذشته و شرایط فعلی خود دارند را به نوعی جبران کنند. فکر می کنند با بیان چیزهایی خارج از واقعیت می توانند نظر دیگران را به سوی خود جلب کنند و یا خود را نزد دیگران محبوب تر جلوه دهند اما در اغلب مواقع این طور نیست. شما تصور کنید فردی همیشه عادت دارد به دروغ به دیگران ثابت کند از برندهای معروف و اصل استفاده می کند و هیچگاه اعتراف به این موضوع نکند که تقلبی برند معروف را استفاده می کند. بسیاری از افرادی که خود از اصل و غیراصل بودن برندها اطلاع دارند متوجه این موضوع و‌ دروغ های این فرد می شوند اما گاهی سعی می کنند که او را ناراحت نکنند اما مشکل زمانی به وجود می آید که برخی از انسان های مهربان و ساده دل دروغ های این افراد را باور می کنند و حتی این موضوع می تواند زندگی آن ها را تحت تأثیر قرار دهد. در نتیجه باید یاد گرفت  به افرادی که براحتی دروغ می گویند کمک کرد که با حفظ احترام و ارزش های انسانی این صفت رذیله دروغ را از وجود خود دور کنند و در صورتی که فرد احساس کرد فرد یا افراد مقابل او از دروغ هایش اطلاعی ندارند به صورت غیرمستقیم و مستقیم و بدور از هرگونه ناراحتی او را متوجه اشتباهش کرد.

برخی از افراد هم هستند در هر نوع شرایط و در برخورد با هر نوع انسانی که به دروغگویی می پردازند دروغ خود را مصلحتی می دانند که در حقیقت بگویند مجبور به دروغ مصلحتی بوده اند اما باید توجه داشت که وقتی واژه مصلحتی بودن با آن همراه می شود یعنی در شرایطی و طبق اصولی که مصلحت  و ضرورت داشته باشد نه این که فرد براحتی شروع به دروغ گفتن کند و با واژه مصلحتی بودن قصد برداشتن بار گناه را داشته باشد.

افرادی هستند که صفت رذیله دروغگویی از کودکی با آن ها همراه بوده است و به قدری در وجود آن ها رخنه کرده است که تحت هیچ شرایطی نمی توانند از این صفت دور شوند و به حدی این دروغ ها در وجود آن ها افزایش پیدا می کنند که حتی دروغ خود را راست می پندارند و مشکل زمانی به وجود می آید که بر این تصور هستند که فرد یا افراد مقابل آن ها متوجه این دروغگویی آن ها نیست که این افراد حتما باید برای کاهش و ترک صفت دروغگویی از وجود خود به مشاور و متخصصان روانشناسی مراجعه کنند و حتی در صورت لزوم تحت درمان قرار بگیرند.

دروغگویی اگر به صورت عادت درآید بسیار خطرناک است و دلیل آن هم این است که فرد دروغگو به طور مداوم این کار را انجام می دهد و در صورتی که با هیچ واکنشی از سوی طرف مقابل یا اطرافیان خود قرار نگیرد به این کار خود ادامه می دهد و دروغ ها به طور پیوسته ادامه دار می شوند. اگر فرد یا افرادی به دلیل برخی از مسائل انسانی از بیان و یا متوجه شدن دروغ فرد یا افرادی که به این کار می پردازند صرف نظر می کنند دلیل نمی شود فردی که دروغ می گوید آن ها را ساده لوح تصور کند.

شاید تا حدی که باعث بروز ناراحتی های متعدد نشود باید فردی که دروغ می گوید را متوجه اشتباهش کرد زیرا برخی از افراد هستند که بدلیل رنج بردن از موضوعی با شرایطی در گذشته خود به این عادت وابسته شده اند و باید سعی کرد به فردی که دروغ می گوید کمک کرد که این عادت خود را ترک کند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***