به گزارش سلام نو ، مشروح جدیدترین گفتگوی علی مطهری را در ادامه بخوانید.
*آقای پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا گفته «اگر تلویزیون ایران دعوتم کند میپذیرم»، آقای ظریف هم وقتی به آمریکا می رود با شبکه ها و رسانه های مختلف این کشور صحبت می کند، با توجه به اینکه آقای کامران نجف زاده خبرنگار اعزامی صداوسیما در نیویورک است، به نظر شما تلویزیون ایران چه واکنشی باید به این صحبت آقای پمپئو نشان دهد؟
-اگر یک خبرنگاری باشد که بتواند آقای پمپئو را به چالش بکشد و مصاحبه ساده ای برای وزیر خارجه آمریکا نشود، می تواند مفید باشد.
*ما چنین خبرنگاری که اشراف کاملی بر مباحث داشته باشد در صداوسیما داریم یا همان آقای کامران نجف زاده در نیویورک می تواند این کار را انجام دهد؟
-حالا شاید نیاز نباشد که خبرنگار حرفه ای باشد بلکه فردی مسلط به مسائل فی مابین ایران و آمریکا می تواند این مصاحبه را انجام دهد. در واقع مصاحبه کننده کسی باشد که ضمن طرح سئوال، بتواند پاسخ حرف های پمپئو را هم بدهد و او را به چالش بکشد. این اتفاق می تواند مفید باشد.
*شما به عنوان کسی که زمانی نماینده قوه مقننه در شورای نظارت بر صداوسیما بودید، به رسانه ملی این توصیه را می کنید که مصاحبه با آقای پمپئو را فرصت بداند؟
-بله، به نظرم فرصت خوبی است اما عرض کردم مصاحبه نباید یک طرفه باشد، به طوری که پمپئو حرفش را بزند و برود. مصاحبهکننده باید کاملا مسلط مسائل را مطرح کند که ضعف منطق آمریکا آشکار شود. چنین اتفاقی منطق ایران را به درستی به دنیا نشان می دهد.
*پس شما این پیشنهاد آقای پمپئو را قابل بررسی می دانید و معتقدید صداوسیما نباید در گام اول ردش کند؟
-بله.
*صداوسیما در برنامه های مختلف وقتی دیپلمات های ایران از مذاکرات برجام برگشتند آنها را به چالش کشید، آیا گفتگو با پمپئو نمی تواند آزمونی برای صداوسیما باشد؟
-بله، یک فرصت خوبی برای خود صداوسیما است که این کار را البته در هماهنگی با وزارت خارجه انجام دهد چون انتخاب مصاحبه کننده مهم است. در واقع مصاحبه باید شکل مناظره پیدا کند.
*به نظرتان چه فایده ای خواهد داشت اگر مناظره تلویزیون ایران با پمپئو به نفع ما تمام شود؟
-چون در مجموع منطق ایران قوی تر است این اقدام می تواند منطق ایران را به دنیا نشان دهد و به نفع دیپلماسی ما خواهد بود./سینما سینما