به گزارش سلام نو، بعضی از خوانندگان و دستاندرکاران معتقد هستند مافیای موسیقی قبل از انقلاب هم بوده، بعد از انقلاب هم هست، سالهای سال این موضوع وجود داشته است، درحالحاضر هم خیلیها درخصوص آن صحبت میکنند، آیا بهنظر شما این موضوع وجود خارجی دارد؟ برای شما ملموس بوده؟ لطفا در این زمینه توضیح بفرمایید.
بهنظر من، بهکار بردن واژه مافیا، بزرگکردن این قضیه است. ولی همانطور که میدانید دلالی و واسطهگری در همه عرصهها بوده است و هنر هم از این قاعده مستثنی نیست. در موسیقی هم بوده است؛ چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب. البته میتوان گفت بعد از انقلاب، از اواسط دهه 80 این موضوع شروع شد؛
سه، چهار سال از فعالیتهای برخی از هنرمندان عرصه موسیقی پاپ که ما هم جزء آنها بودیم گذشته بود که واسطهها و دلالها پیش آمدند، دلیل آن هم این بود که بوی پول به مشامشان خورده بود. یعنی احساس کردند از هنر موسیقی میتوانند منتفع شوند و پول دربیاورند. هنوز هم هستند، برایشان هم اصلا مهم نیست هنرمندی را که برجسته میکنند اصلا هنرمند است یا نه، توانمند است یا نه، برایشان اصلا مهم نیست. جوی را بهوجود میآورند و از فضای بهوجودآمده استفاده مادی میکنند.
بله با صراحت باید بگویم که وجود دارد، این دلالی و واسطهگری بهصورت خیلی فعال وجود دارد، یکهتازی هم میکنند. از طرفی هم میبینید که متکلفین هنری و فرهنگی هم حواسشان نیست یا وقت رسیدگی به این امور را ندارند، یا ارزشی قائل نیستند، پس عرصه را خالی میبینند و یکهتازی میکنند.
قرار بود بهعنوان نامزد در انتخابات شرکت کنید، فکر کنم منصرف شدید و کنار گذاشتید...
زمانی در مجلس ششم بود که میخواستند از جامعه هنری هم کسی در مجلس باشد، من هم این ضرورت را احساس میکردم، دسترسی هم به کسی نداشتم، به من به حکم وظیفه گفته شده بود که شما بهعنوان یک نفر از جامعه هنر بیایید و در مجلس حضور داشته باشید، من هم پذیرفتم. اول قرار بود من کاندیدا شوم، بعد تغییر کرد و آقای بهروز افخمی جایگزین من شد./برترینها