مصرف برخی از خوراکی ها خود می تواند عاملی برای افزایش احتمال مسمومیت شود چرا که برخی از خوراکی ها خود حاوی برخی از ویروس ها و باکتری ها می باشد.

گفتنی است که به هنگام بحث درباره مسمومیت کمتر کسی به این مهم  می ‌اندیشد که سبزیجات و میوه های تازه نیز می تواند عاملی برای ایحاد مسمومیت باشد. به عنوان مثال مصرف اسفناج خام و یا نشسته نیز می‌تواند عاملی اصلی برای بروز مسمومیت محسوب شود چرا که اسفناج آلوده در خود حاوی مقادیر زیادی از نورو ویروس است که این خود می‌تواند عاملی برای اسهال و یا حالت تهوع در فرد شود.

از سوی دیگر باید خاطر نشان کرد که دانه‌های جوانه‌زده یکی از بخش‌های اصلی برخی از رژیم‌های خام خواری به حساب می‌آیند و جالب است بدانیم که شرایط مرطوب عمل آمدن این جوانه‌ها برای رشد باکتری‌هایی مانند سالمونلا ایده آل است که البته این باکتری  خود باعث بروز اسهال،‌ تب و دردهای شکمی می‌شود.

لازم به ذکر است که مصرف تخم مرغ نیز می‌تواند عامل دیگری برای بروز مسمومیت شود چرا که احتمال انتشار آلودگی و باکتری های موجود در تخم مرغ بسیار بیشتر است سایر خوراکی های دیگر می باشد. از این رو توصیه می‌شود به هنگام مصرف تخم مرغ ها را به صورت کامل پخت و از مصرف تخم مرغ های عسلی جداً پرهیز شود

باید در نظر داشت که خوراکی‌هایی مانند گوشت چرخ ‌کرده و یا غذاهایی مثل مرغ سوخاری که حاصل کنار هم گذاشتن محصولات چند حیوان هستند هم شانس بالایی برای آلوده شدن به عوامل بیماری ‌زای مختلف دارند این در حالی است که  اگر این محصولات به طور مناسب پخته نشوند، احتمال تجمع و تکثیر‌ باکتری‌هایی مانند ای کولی و کلوستریدیوم در آن‌ها بالا می‌رود و احتمال بروز مسمومیت غذایی در مصرف کننده را افزایش می‌دهند.

در پایان باید خاطر نشان کرد که مهمترین روش برای عدم مسمومیت ناشی از مصرف خوراکی ها شستشوی کامل آنها و همچنین طبخ آنها به صورت کامل و اصولی می باشد چراکه در غیر این صورت احتمال بروز مسمومیت بسیار بالا است.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***