صندوق بین المللی پول گزارش داد که سیاست تعرفه ای دونالد ترامپ ابزار ناکارآمدی برای جبران عدم توازن تجاری در دنیاست و کمکی به رفع آن نخواهد کرد

به گزارش سلام نو به نقل از بلومبرگ، صندوق بین المللی پول بر این باور است که آمریکا هرگز نمی تواند با افزایش تعرفه ها بر کالاهای چینی، بازار داخلی خود را در برابر ورود این کالاها به آمریکا محدود کند.

«جیتا گوپیناس» اقتصاد دادن برجسته صندوق بین المللی پول گفت: آمریکا با افزایش تعرفه ها در حقیقت بار سنگین هزینه بیشتر را بر شانه های مصرف کنندگان و وارد کنندگان داخلی متحمل کرده است.

به گفته گوپیناس، تأثیر ارزش بیشتر دلار آمریکا نسبت به ارزش یوان چین نیز دیگر نمی تواند ضررهای اقتصادی و تجاری این تعرفه ها را جبران کند و واشنگتن با نادیده گرفتن تبعات آتی به جنگ تجاری خود با چین ادامه می دهد.

پیش از این تارنمای بلومبرگ نوشته بود: چین تهدید عوارض تعرفه های دونالد ترامپ را با کاهش ارزش یوان و توانایی صادرات بیشتر پاسخ داد.

بر اساس این گزارش، کاهش ارزش یوان به پایین ترین حد ظرف یک دهه گذشته رسیده و پکن همچنین واردات محصولات کشاورزی از آمریکا را به حال تعلیق در آورده است.

بانک مرکزی چین، ضعیف شدن یوان را به محافظه کاری و افزایش عوارض بر کالاهای چینی نسبت داد و اعلام کرد؛ هنوز هم می‌تواند یک ارز ثابت ارائه دهد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پس از تصمیم چین به عرضه گسترده یوان در بازار ارز که به کاهش ارزش یوان و رسیدن آن به پایین ترین سطح یک دهه اخیر منجر شد، این اقدام را نقض بزرگ قوانین عادلانه تجارت ارزی خواند و افزود: چینی‌ها ارزش پول خود را به سطوح پایین تاریخی رسانده‌اند.

به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، سیاست افزایش تعرفه ای ترامپ باعث افزایش شک و تردید و رکود بازارها شده و در صورت ادامه این روش، آمریکا در جنگ تجاری از چین شکست خواهد خورد.

به گزارش این روزنامه آمریکایی، سیاست دونالد ترامپ برابر چینی ها در حال شکست است؛ زیرا نتیجه رویکرد سختگیرانه آمریکا علیه چین، تا کنون هیچ امتیاز چشمگیری نداشته است.

به رغم هشدارهای نهادهای اقتصادی، رئیس‌جمهوری آمریکا و مقامات ارشد کاخ‌سفید با رد هر گونه نگرانی نسبت به کاهش رونق اقتصادی، تأکید کرده‌اند که هیچ‌گونه چشم‌اندازی را برای ایجاد یک رکود اقتصادی متصور نیستند. ترامپ و مقامات او همزمان تصریح کرده‌اند که جنگ تجاری با چین، هیچ‌گونه صدمه‌ای را متوجه نظام اقتصادی آمریکا نخواهد کرد.

«لری کودلو» مشاور اقتصادی ترامپ نیز بتازگی در شبکه فاکس‌نیوز گفته است که اگرچه تهدید تعرفه‌های تجاری و محدودیت‌های دیگر در این زمینه برای اقتصاد جهان مطرح است، اما اقتصاد آمریکا در وضع بسیار مناسبی قرار دارد. نگرانی‌ها از رکود در اقتصاد آمریکا در یک هفته گذشته موجب شد تا هر سه شاخص اصلی بورس این کشور با افت سه درصدی مواجه شوند.

موسسه اعتبارسنجی «فیچ» در گزارش اخیر خود به سیاست‌های پولی انقباضی که فدرال رزرو و ۱۹ بانک مرکزی دیگر اتخاذ کرده‌اند، اشاره داشت و آن را از زمان رکود ۲۰۰۹ تاکنون بی‌سابقه دانست/ ایرنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***