به گزارش سلام نو، "حسین امید" روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در یزد افزود: این تسهیلات طبق مقررات در راستای حمایت از دانشگاهیان زیر پوشش با کارمزد ۲درصد و بر اساس تفاهمنامهای که با صندوق کارآفرینی به امضا رسیده به مرور به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می شود.
این مسئول بیان داشت: حمایت از دانشآموختگان و ارتقای فعالیتهای آنها در راستای کارآفرینی و اشتغالزایی جزو برنامههای محوری و همیشگی این دانشگاه هست.
امید، یکی از اساسیترین برنامه این دانشگاه را طرح آمایش در تمام کشور ذکر کرد که بر اساس آن نیازهای هر منطقه به آموزش مهارتی شناسایی و دوره جدید مهارتآموزی برگزار میشود.
وی خاطر نشان کرد: هماکنون حدود ۷۵ درصد دانشآموختگان این دانشگاه شاغل هستند و برنامهها بنحوی تعریف و اجرا میشود که اشتغالزایی و کارآفرینی محور تمام برنامههاست.
رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی اظهار داشت: پذیرش دانشجو در مراکز زیر پوشش بر اساس سوابق تحصیلی است که علاقهمندان میتوانند استفاده کنند.
امید به اهمیت همکاری رسانههای گروهی در معرفی وضعیت، امکانات و برنامههای این دانشگاه به مردم و فرهنگسازی کار و تلاش به جای مدرک گرایی تاکید کرد.
۲۵۰ هزار دانشجو در ۶۰۰ دانشگاه علمیکاربردی کشور تحصیل میکنند.
هماکنون افزون بر هشت هزار دانشجو در ۱۵۰رشته تحصیلی در مقطع کاردانی و کارشناسی در ۲۳ مرکز فعال دانشگاه علمی کاربردی یزد مشغول به تحصیل هستند./ ایرنا