به گزارش سلام نو ، احمد علی موهبتی در کمیسیون اجرایی ایمنی و حمل و نقل استان افزود: قاچاق انسان و سوخت و تردد اتباع بیگانه و برخورد با حیوانات اهلی از جمله عوامل افزایش تصادفات است که باید برای آن اقدام های موثری از سوی مسئولان مربوطه انجام شود.
وی اضافه کرد: متاسفانه شاهد تخریب دوربین های کنترل در جاده ها و از بین بردن علائم راهنمایی و رانندگی هستیم که باید از طریق آموزش های فرهنگی از این موضوع جلوگیری کرد.
وی اظهار کرد: چنانچه بی توجه از کنار این موضوع ها بگذریم و با مدل دیگری به سراغ مشکلات برویم با مشکلات بزرگ تری روبه رو خواهیم شد.
وی ادامه داد: کار مطالعات ایمنی حمل و نقل انجام شود که اعتبارات آن قابل تامین است و بر اساس آمار ها اولویت ها مشخص و کار دنبال شود، هر چه در داخل استان برای این کار اعتبار نیاز باشد تامین و آن چه کمبود داریم از بیرون استان تامین خواهیم کرد.
استاندار بیان کرد: استان با داشتن 3.4 درصد جمعیت کشور، بیش از 6.5 درصد تلفات را دارد که آمار خطرناک و تکان دهندهای است، بنابراین باید استانداردهای جهانی و کشوری عملیاتی شود.
موهبتی گفت: از آنجایی که آموزش و فرهنگ سازی از موثرترین راهکارها برای کاهش حوادث رانندگی به شمار می روند باید از همه ظرفیت ها نظیر رسانهها، تریبون نماز جمعه و بخشداری ها در این مسیر بهره گرفت .
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تصادف های جاده ای در استان از عمده ترین دلایل صدمه های جانی محسوب می شود باید تجزیه و تحلیل های درستی در این حوزه انجام شود تا بتوان با ارائه راهکار در مسیر کاهش تصادفات گام برداشت.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید از همه ظرفیت های استانی برای کاهش حوادث رانندگی استفاده کرد .
وی تصریح کرد: برای رفع مشکلات حوزه ترافیکی علاوه بر جایگاه دادن به مردم و همراه کردن آنان با خود از طریق فرهنگ سازی، نیازمند هم افزایی دستگاهها نیز هستیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مهمترین اصل بقای هستی زمانی است که ما مسئولان خود را به جای دیگران قرار دهیم تا با اتخاذ تصمیمات مناسب در زمینه پیشگیری از معضلات گام برداریم./ایسنا