حاتمی کیا این بار نقش های اصلی داستانش را به دو بازیگر قدیمی و کهنه کار سینمای ایران یعنی فرامرز قریبیان و جهانگیر الماسی سپرده است و پانته آ پناهی ها، بازیگر موفق تاتر در کنار آن ها در خروج به ایفای نقش می پردازد.

سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر: در دومین سانس از هفتمین روز سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر، فیلم خروج جدیدترین ساخته ی ابراهیم حاتمی کیا در پردیس سینمایی ملت اکران خواهد شد، درحالیکه آغاز این روز با فیلم سیاسی و متفاوت لباس شخصی در سینمای رسانه بوده است و حاتمی کیا به عنوان مشاور کارگردان در این اثر نیز حضور داشته است.

فرامرز قریبیان، پانته آ پناهی ها و جهانگیر الماسی بازیگران اصلی درام اجتماعی حاتمی کیا هستند و به نظر می رسد حاتمی کیا این بار از فضای معمول سیاسی فیلم هایش فاصله گرفته است و یک درام اجتماعی در ادامه آژانس شیشه ای ساخته است.

این فیلم روایتگر زندگی چند کشاورز پنبه کار است که زمین های کشاورزی شان در اثر سیل از بین رفته است و شرایط بد اقتصادی حاکم بر جامعه زندگی آن ها را تحت تاثیر قرار داده است.

حاتمی کیا این بار نقش های اصلی داستانش را به دو بازیگر قدیمی و کهنه کار سینمای ایران یعنی فرامرز قریبیان و جهانگیر الماسی سپرده است و پانته آ پناهی ها، بازیگر موفق تاتر در کنار آن ها در خروج به ایفای نقش می پردازد.

ابراهیم حاتمی کیا همواره در سال های حضورش در جشنواره فیلم فجر حواشی و سر و صداهای زیادی را به همراه داشته است و اعتراض او به نحوه ی داوری ها و اهدای سیمرغ های بلورین به برگزیدگان از اعتراضات همیشگی حاتمی کیا بوده است، این درحالی است که حاتمی کیا اکثرا با حضورش در جشنواره فیلم فجر موفق به کسب سیمرغ در بخش های مختلف شده است و دلیل اعتراض های او هیچگاه مشخص نیست، وی جایزه می گیرد اعتراض میکند، جایزه نمی گیرد اعتراض می کند، در کل فرد معترض سالهای اخیر سینما است.

فیلم سینمایی «خروج» بیستمین فیلم ابراهیم حاتمی کیا در مقام کارگردان در سینمای ایران و سومین همکاری وی با موسسه‌ی فرهنگی و هنری اوج پس از فیلم‌های «بادیگارد» و «به وقت شام» است.

داستان فیلم «خروج» درباره تعدادی کشاورز پنبه کار یک روستاست که زمین‌های آنان را سیل از بین برده است و روایت کننده داستان سفر چند مرد از شهر دزفول به سمت تهران است، این افراد که بر اثر سیل محصولات‌شان را از دست دادند با وعده هایی رو به رو شده‌اند که دروغ از آب درآمده و برای اعتراض به نهاد ریاست جمهوری می روند، این دوازده پیرمرد با تراکتور از دزفول به سمت دفتر ریاست جمهوری حرکت می کنند که برخی از آنها به تهران نمی‌رسند و ...

خروج، آخرین اثر این کارگردان قدیمی و مطرح سینمای ایران خود بیانی اعتراض آمیز به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه دارد و بی شک می تواند یکی از جنجالی ترین فیلم های حاضر در جشنواره سی و هشتم فجر باشد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***