مایکل مینا، دستیار مدیر پزشکی در بیمارستان بریگام در بوستون معتقد است درصورت موجود نبودن کیتهای پردازش ریسک مختل شدن این آزمایشات بسیار بالا خواهد بود. وی در ادامه گفت: استخراج RNA اولین گام در انجام آزمایش ویروس کرونا است. اگر ما نتوانیم این گام را به درستی برداریم، آزمایش کرونا را نمیتوان انجام داد.
دانشگاه جان هاپکینز اعلام کرده است که تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا به بیش از 1000 نفر رسیده است. ویروس کرونا تاکنون موجب مرگ 31 نفر در آمریکا شده است.
نخستین مورد ابتلا به کرونا در واشنگتن در ماه ژانویه تایید شده است ولی از آن زمان تاکنون ویروس کرونا به سرعت در سطح این ایالت و کل آمریکا به سرعت گسترش یافته است.
ین ویروس در ایالت های کالیفرنیا و نیویورک نیز به سرعت گسترش یافته و سایر ایالتها از جمله ماساچوست و داکوتای جنوبی را نیز درگیر کرده است.
گسترش این ویروس موجب تعطیلی کالجها، مدارس و کمپینهای انتخاباتی شده و برخی ایالتها حالت فوق العاده اعلام کردهاند.
/ایسنا
به گزارش سلام نو، کمبود در لوازم آزمایشگاهی باعث تاخیر در اعلام نتایج آزمایش مربوط به ویروس کرونا شده و در نتیجه مقامات آمریکایی قادر به اعلام آمار واقعی مبتلایان به ویروس کرونا نیستند.
روند کند آزمایش ویروس کرونا شکافی عظیم در عملکرد بهداشت عمومی آمریکا ایجاد کرده است. آخرین مشکل عدم توانایی برای آماده سازی نمونهها به منظور آزمایش و عدم اطمینان در خصوص زمان اعلام نتایج است.
رابرت ردفیلد، مدیر سی دی سی روز سه شنبه به پولیتیکو گفت که مطمئن نیست آزمایشگاههای آمریکا تجهیزات لازم برای انجام دقیق آزمایشات از بیماران را داشته باشند.
کارگروه ویژه ایجاد شده توسط کاخ سفید نیز از این کمبودها اطلاع داشته و یکی از مقامات کاخ سفید گفت اعضا برای حل این مسئله تلاش میکنند.
کمیاب شدن فزاینده این کیتهای "استخراج RNA" تازه ترین مشکل آزمایشگاههای آمریکایی است که طی هفت هفته اخیر در تلاش برای انجام آزمایش ویروس کرونا بودهاند.
مرگ 31 آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا/ تعداد مبتلایان به بیش از 1000 نفر رسید
پنتاگون: تعداد مبتلایان به کرونا در ارتش آمریکا احتمالاً بیشتر از آمارهای رسمی است