برخی از سودجویان در فضای مجازی با طراحی سایت یا ساخت اپلیکیشن موبایلی برای تست کرونا از نگرانی مردم سوءاستفاده کرده و وارد حریم خصوصی افراد می شوند.

برخی سودجویان به بهانه انجام تست کرونا اطلاعات شخصی افراد را سرقت می کنند.

به گزارش سلام نو، یکی از دغدغه‌های اصلی مردم برای اطلاع از وضعیت جسمی خود استفاده از فضای مجازی و تست‌های اینترنتی است که همین موضوع باعث سوءاستفاده برخی افراد شده است.

مجرمان سایبری با طراحی سایت‌های جعلی جهت انجام تست کرونا یا اپلیکیشنهای موبایلی این تست، اقدام به سرقت اطلاعات، نقض حریم خصوصی و سرقت هویت دیجیتالی افراد می‌کنند.

از ابتدای شیوع این ویروس، اپلیکیشن‌ها و لینکهای غیرمجاز متعددی شناسایی شده است اما لازم است خود مردم با عدم مراجعه به این سایتها و اپلیکیشنها تنها با مراجعه با سایت رسمی انجام تست که salamat.gov.ir است مانع از سوءاستفاده این مجرمان شوند.

متأسفانه آمار این سایتها و اپلیکیشن‌ها در حال افزایش است و با مراجعه کاربران به آنها، زمینه سوء‌استفاده از اطلاعات کاربر فراهم می‌شود.

از جمله پیامدهای این سرقت اطلاعات می‌تواند دسترسی به نامهای کاربری و رمزهای عبور، اطلاعات بانکی، امکان هک و دسترسی به دیتاهای موبایلی و اطلاعات شخصی افراد باشد.

این جرایم تنها به سایت‌ها و اپلیکیشنهای جعلی محدود نشده و برخی مجرمان با تبلیغات کذب و پیامک‌هایی با موضوع کمک و خیریه اقدام به کلاهبرداری و دسترسی به اطلاعات کاربران می‌کنند.

افراد می‌توانند این تخلفات سایبری را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir در بخش ثبت گزارشات مردمی اطلاع‌رسانی کنند.

/رکنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***