به گزارش سلام نو، دو شرکت آمریکایی با همکاری یکدیگر در حال توسعه فناوری هستند که در آن با استفاده از نانوذرات و تلفن همراه میتوان ویروس کرونا را به سرعت در منزل تشخیص داد.
به گزارش روز شنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، در این فناوری، بیمار مخاط بینی خود را با مواد حاوی نانوذرات ترکیب کرده و با تلفن همراه از آن عکس میگیرد، درصورت ابتلا به کرونا، اپلیکیشن در مدت چند دقیقه نتیجه را اعلام میکند.
شرکت فرانسوی سانوفی (Sanofi) با همکاری یک استارتآپ کالیفرنیایی به نام لومینوستیکس (Luminostics) به دنبال ارائه تست سریع ویروس کووید- ۱۹ با استفاده از تلفن همراه است، در این روش با کمک تلفن هوشمند و یک اپلیکیشن، بیمار میتواند در منزل تشخیص بیماری را انجام دهد.
در این تستی که سانوفی و لومینوستیکس در حال توسعه آن هستند، از نانوذرات درخشانی استفاده شده که درخشش آنها توسط دوربین گوشیهای هوشمند قابل تشخیص است، بنابراین، کاربر میتواند در مدت زمان نیمساعت، بدون نیاز به متخصص پزشکی، نتایج آزمایش خود را بهدست آورد.
در این فناوری، کاربر مخاط بینی خود را داخل دستگاه قرار میدهد، جایی که مواد شیمیایی از جمله نانوذرات وجود دارند، اگر نمونه بیمار حاوی ویروس باشد، این نانوذرات شروع به درخشش میکنند و سیگنالهایی ایجاد میکنند که این سیگنالها توسط دوربین دستگاه ثبت میشود و نتایج آن با استفاده از اپلیکیشن بررسی میشود و برای پزشک ارسال میشود.
آلن مین از مسوولان شرکت سانوفی درخصوص این فناوری گفت: گسترش دسترسی به تستهای تشخیص کرونا یکی از عوامل موثر برای مقابله با شیوع ویروس کرونا است توسعه رهیافتهای خودآزمایی میتواند به شما کمک کند تا در مدت چند دقیقه وضعیت بیماری فرد مشخص شود، استفاده از این نوع آزمونهای تشخیص طبی موجب میشود تا کارکنان بیمارستان و مراکز درمانی کمتر در معرض خطر آلودگی قرار گیرند و تماسهای غیرضروری به حداقل میرسد.
سانوفی در حوزه ساخت کیتهای تشخیص طبی فعالیت دارد و تاکنون کیتهایی برای تشخیص انواع بیماریها نظیر آنفولانزا تولید کرده است، این شرکت بودجهای از شرکتهای سرمایهگذاری سطح بالا دریافت کرده است، ساخت این کیت تشخیص طبی با توجه به شرایط موجود در جهان تا پایان سال جاری میلادی به اتمام میرسد، این دو شرکت قصد دارند تا محصول خود را از طریق عاملان فروش و همچنین از طریق سایت اینترنتی به فروش برسانند.
/ایرنا