آسیب های ناشی از نور خورشید
یک تحقیق منتشر شده از موسسه ملی چشم ایالات متحده نشان می دهد که پرتوهای UV می تواند به پروتئین لنز چشم آسیب برسانند. با گذشت زمان، این می تواند منجر به آب مروارید شود. علاوه بر این، علائم دیگری نیز وجود دارند که نشان می دهند، آسیب UV می تواند احتمال ابتلا به دژنراسیون ماکولا را افزایش دهد. این یک عامل مهم در نابینایی مرتبط با سن است. آسیب کوتاه مدت چشم به نام فوتوکراتیت نیز می تواند در اثر نور خورشید ایجاد شود. این اغلب منجر به کوری موقتی یا تاری دید می شود.
شایع ترین مشکل نور UV این است که شما نمی توانید خوب ببینید. هنگامی که چشم ها هیچ گونه محافظی ندارند، نور مستقیماً به داخل آن ها نفوذ می کند و چشمان بسیار حساس می شوند. همچنین فاکتورهای خاصی وجود دارند که می توانند آسیب نورآفتاب به چشم را افزایش دهند. آب، برف و پنجره های اتومبیل می توانند باعث بازتاب نور خورشید شوند و همین امر باعث دو برابرشدن پرتوهای UV می شود. علاوه بر این، در ارتفاعات بالا، پرتوهای خورشید قوی تر هستند و این خطرات آسیب دیدگی چشم را افزایش می دهد.
محافظت UVA و UVB
هنگام خرید عینک آفتابی، مهم است که به محافظت آن در برابر UVA و UVB توجه کنید. همیشه به برچسب نگاه کنید تا ببینید آیا عینک آفتابی 99 یا 100 درصد می تواند از چشم در برابر این پرتوها محافظت کند. قیمت معمولاً تفاوتی نمی کند، اما اندازه عینک مهم است. هرچه بزرگتر باشد، بهتراست. به عنوان مثال، عینک های کوچک محافظت چندانی از چشم ها نمی کنند، زیرا عینک باعث ایجاد اشعه پراکنده ای می شود که از چندین زاویه مختلف به چشمان وارد می شود.
بدون عینک آفتابی
بنابراین اگر می خواهید چشمان خود را به بهترین شکل ممکن محافظت کنید، هنگام بیرون رفتن عینک آفتابی مناسب بپوشید. زمان هایی وجود دارند که عاقلانه است، عینک آفتابی را نپوشید. تحقیقات نشان می دهند افرادی که صبح در معرض تابش نور خورشید قرار دارند، شب ها راحت تر می خوابند. بنابراین توصیه می شود، ازساعت 9 تا 10 صبح عینک آفتابی نپوشید به شرط آنکه به طور مستقیم به خورشید نگاه نکنید.