به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، هشام شرف عبدالله روز چهارشنبه در گفت و گو با شبکه «المسیره» یمن، افزود: به دلیل خارج شدن اتحادیه عرب از اهدافی که برای فعالیتهای آن در نظر گرفته شده و عدم رسیدگی به مسائل و اختلافهای عربی - عربی، این "خواب عمیق" حتما به متلاشی شدن این اتحادیه منجر خواهد شد.
وی از اتحادیه کشورهای عربی خواست تا با توجه به وضعیت اسفناکی که اکنون در آن قرار دارد، از خواب عمیق خود بیدار شوند.
وزیر امور خارجه یمن با اشاره به اینکه اتحادیه عرب با این هدف، مردم و کشورهای عربی را گردهم آورد تا حداقل، آنها را در مواجهه با حملات و توطئههایی که از چندین محور که مهمترین آنها محور صهیونیستی و حامیان آن در منطقه است، حفظ کند، افزود: رد درخواست تشکیلات خودگردان فلسطین برای برگزاری جلسه اضطراری جهت بررسی مساله عادیسازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی، برگ دیگری است که این اتحادیه و دبیرخانه آن را به سقوط نزدیک میکند.
وی توضیح داد که اتحادیه عرب و دبیر کل آن از ۲۶ مارس ۲۰۱۵ به دلیل چشمپوشی از جنایات دشمن متجاوز (ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان) و محاصره گسترده مردم یمن با عنوانهای واهی و تخلفات سنگین و غیرانسانی که از سوی کشورهای ائتلاف عربی انجام شده و همچنان توسط سازمانهای بینالمللی و بشردوستانه و گروههای حقوق بشری محکوم میشود، به شکل آشکار از چشم مردم جهان، بشریت و جامعه بینالمللی افتاد.
شرف عبدالله اضافه کرد: اتحادیه عرب به جای انجام وظایف مقرر در منشور آن، یکجانبه از کشورهای ثروتمند عرب منطقه و کسانی که پول را به بودجه آن تزریق میکنند، بویژه کشورهای متجاوز به یمن، طرفداری میکند، بطوری که گویی این یک «کلوپ سیاسی منطقهای» است.
وی افزود: این امر باعث شده تا دبیر کل اتحادیه کشورهای عرب و کارکنان آن، سخنگویان رسمی برای تکرار سخنان کشورهایی که مردم یمن را از زمین، دریا و هوا محاصره کردهاند، باشند.
به دنبال توافق امارات و رژیم صهیونیستی برای عادیسازی روابط، تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار برگزاری نشست فوری اتحادیه عرب شده بود، اما دبیرخانه این اتحادیه، اول شهریور با این درخواست موافقت نکرد.
آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات پنجشنبه ۲۳ مرداد با انتشار بیانیه مشترکی اعلام کردند: ابوظبی و تلآویو رسماً روابط خود را عادی میکنند.
سران سعودی و امارات در سالهای اخیر برای ارتباط با صهیونیستها تلاشهای زیادی کردهاند که با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» در آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی این روند سرعت بیشتری به خود گرفته است.
ریاض و ابوظبی به دنبال آن هستند تا قبل از پایان یافتن دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، به رابطه با رژیم صهیونیستی دست یابند.
ناظران، کارشناسان و ملتهای مسلمان و عرب، توافق امارات با رژیم صهیونیستی را در جهت تأمین منافع انتخاباتی ترامپ و منافع "بنیامین نتانیاهو" و به مثابه "فرو بردن خنجری در قلب ملت فلسطین" خوانده اند.
نظر شما