به گزارش سلام نو به نقل از برنا، تهیهکننده فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» گفت: این فیلم به زودی به صورت عمومی اکران می شود.
به گزارش روابط عمومی خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی، محمدرضا شفاه یکشنبه شب پس از اکران اختصاصی فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» ویژه مدیران استان و اصحاب رسانه خراسان رضوی که به همت خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی با همکاری پردیس سینمایی هویزه در مشهد برگزار شد، افزود: پس از اکران فیلم «دیدن این فیلم جرم است» در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، تا حدود یک سال مجوز اکران این فیلم که محصول سازمان سینمایی سوره حوزه هنری است، داده نشد.
وی با اشاره به صدور مجوز اکران این فیلم در بهمن ماه 1398، ادامه داد: پس از صدور مجوز، به دلیل شیوع کرونا سینماها تعطیل شد و اکران این فیلم میسر نشد؛ اما به زودی این فیلم در سینماهای کشور به صورت عمومی اکران می شود.
تهیهکننده فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» درباره اعمال ممیزی در این فیلم گفت: فقط بخش کوتاهی از یک سکانس این فیلم توسط یکی از نهادها مورد اعتراض بود که در زمان اکران در جشنواره فیلم فجر 1397 حذف شد، اما وزارت ارشاد اگرچه تا مدت ها مجوز اکران عمومی این فیلم را در محاق نگه داشت، اما در نهایت مجوز صادر شده فعلی برای کل فیلم است و هیچ ممیزی جدیدی توسط ارشاد تحمیل نشد.
کارگردان و نویسنده مشهدی فیلم «دیدن این فیلم جرم است» نیز در سخنانی گفت: اگر پایمردی شفاه تهیه کننده این فیلم نبود، «دیدن این فیلم جرم است» هیچ وقت ساخته نمی شد.
رضا زهتابچیان افزود: بعضی از شخصیت های این فیلم را بر اساس مشاهدات و تجربیات شخصی خود و درجه دارانی که در دوران خدمت سربازی با آن ها ارتباط داشتم، پرداخت کردم.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که آیا کاراکتر «سردار» در این فیلم، نمادی از «سردار سلیمانی» است؟، اظهار کرد: خیر، حدود سیزده چهارده سال پیش که این قصه را طراحی کردم، هیچ نامی از «حاج قاسم سلیمانی» نشنیده بودم و تا همین چند سال پیش، اصلا وی را نمیشناختم.
مدیر خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی هم در این مراسم با اشاره به منش دردمندانه و دغدغهمندانه این فیلم گفت: این فیلم اولین بار طی سال 97 در جشنواره فجر اکران شد، نه تنها دیدن این فیلم جرم نیست بلکه به خصوص برای مسئولان نظام اسلامی مشاهده آن فیلم ضروری است.
مجتبی محمودی افزود: «دیدن این فیلم جرم است» دردمندانه و دغدغهمندانه صحبت می کند و در آن طعم فیلم آژانس شیشه ای، غیرت فیلم لاتاری و اخلاص فیلم های ملاقلی پور قابل درک است.
وی ادامه داد: این فیلم سینمایی نشان می دهد که نقدهای درون خانوادگی در انقلاب اسلامی قطعا باید انجام شود و قدمها و قلمها باید کنار هم فعالیت داشته باشد.
در ادامه این مراسم از تعدادی از خانواده های معظم شهدا حوزه رسانه و سلامت استان شامل زنده یاد کاظم اخوان و شهیدان محمد سیدی، جواد جهانی، حسن علیمردانی، جودی، شریفی، حمید عقیلی و نظر نژاد با اهدای تندیس ایثار و هدیه ای ویژه و همچنین رضا زهتابچیان کارگردان و نویسنده مشهدی فیلم «دیدن این فیلم جرم است» و محمدرضا شفاه تهیه کننده این اثر از سوی خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی تقدیر شد.
در این مراسم که با استقبال خوب اصحاب رسانه خراسان رضوی همراه بود، برخی مدیران استان همچون مروارید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بحرینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سرهنگ امید خدا قائم مقام بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان رضوی و همچنین اعضای قرارگاه حزب ا... مشهد نیز حضور داشتند.
نظر شما