به گزارش سلام نو به نقل از مهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از ابتدای بازگشایی مدارس ۲۲۳ دانش آموز و ۱۹۳ معلم در هرمزگان به کرونا مبتلا شده اند.
حسین فرشیدی صبح چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، بیان داشت: از زمان بازگشایی مدارس در هرمزگان ۲۲۳ دانش آموز مبتلا به کرونا ثبت شده در حالی که قبل از آن ۹۸۵ مبتلا مثبت از ابتدای شیوع کرونا ثبت شده است.فرشیدی عنوان کرد: به طور متوسط ۲۰ میلیون تومان هزینه درمان یک بیمار مبتلا به کووید ۱۹ می شود که ۹۰ درصد آن را بیمه پرداخت خواهد کرد که هنوز البته پرداختی از بیمه نشده و دولت و وزارت بهداشت حامی بوده اند.وی با بیان اینکه ۲۵ درصد از کل آزمایشات در هرمزگان مثبت می شود، ابرازداشت: آمار بستری های کرونا در هرمزگان طی شش هفته گذشته کاهشی بوده است. در تعداد فوتیها هم در رتبه ۲۹ کشور قرار داریم.وی ادامه داد: ۲۲۳ دانش آموز مبتلا به کرونا از ۱۵ شهریورماه در هرمزگان ثبت شده در حالی که ۹۸۵ مبتلا مثبت از ابتدای شیوع کرونا ثبت شده است پس بازگشایی مدارس در ابتلا کرونا دانش آموزان تأثیری نداشته است و ۴۰۵ معلم و ۴۶ نفر از کارکنان به کرونا مبتلا شده اند.
وی با اشاره به اینکه تا پایان هفته مطالبات و معوقات سال ۹۸ پرداخت خواهد شد، اضافه کرد: حق ویژه کادر درمان با موافقت اولیه رو به رو شده و بزودی امیدواریم این موضوع هم عملی شود و با حمایت های صورت گرفته از وزارت بهداشت و درمان نیز مشکلات در حل کاهش است.رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با بیان اینکه تعدادی از کادر درمان به صورت ۸۹ روزه نیز جذب شدند اما به دنبال جذب مدت دار آنها هستیم، عنوان کرد: همچنین تا پایان سال با دریافت سهمیه جذب نیز نیروی انسانی جدید به ویژه در بخش کادر درمانی نیز شاهد تحولات مناسبی خواهیم بود و نیروی مورد نیاز مراکز جدید تأمین خواهد شد.فرشیدی با اشاره به اینکه سه شهر بندرعباس، کیش و قشم در بحث کرونا جز آلوده ترین شهرها هستند، تصریح کرد: بندرعباس برای مان شهری مهم است زیرا از سایر شهرستان ها هم بیماران بدحال به بندرعباس آورده می شوند و فشار بیشتری بر بندرعباس وجود دارد.وی با بیان اینکه به زودی اورژانس و بخش مراقبت های ویژه جدیدی در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: بدنبال آن هستیم که ورودی بیمارستان شهید محمدی را تغییر تا تأثیرپذیری بیماران از یکدیگر را کاهش دهیم. ظرف یکی دو هفته آینده اورژانس جدید بیمارستان شهید محمدی را مورد بهرهبرداری قرار میدهیم که ۱۰ تخت ویژه آیسییو نیز خواهد داشت.
مشکل تامین داروهای مورد نیاز کنترل کرونا در هرمزگان نداریم
وی با بیان اینکه از نظر دارو نیز داروهای تایید شده را به طور کامل در اختیار داریم، افزود: حدود ۱۵۰ بیمار در بخش مراقبت های ویژه استان بستری که نیمی از ان ها بدحال هستند و بالید جدی گرفته شود که کووید ۱۹ بیماری شوخی برداری نیست.به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، حدود ۲ هزار بیمار هرمزگانی در قرنطینه خانگی به سر می برند، اگر در این مدت افراد پایبند به این موضوع نبوده و در سفر و جابجایی باشند به طور حتم کرونا سرایت می کند و سبب آلودگی مناطق دیگر می شود.فرشیدی خاطرنشان کرد: تا پایان هفته جاری تعداد آزمایش های کووید ۱۹ را به هزار مورد و تا پایان هفته آینده به یک هزار و ۵۰۰ مورد می رسانیم.رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره به اینکه تمام استان هرمزگان در یک وضعیت قرار ندارد، بیان کرد: یکی از خطرات استان هرمزگان استان ها و شهرستان های همجوار است که در وضعیت بحرانی قرار دارند و همین جابه جایی ها سبب آلودگی بیشتر استان هرمزگان می شود کهباید با سختگیری ها مانع سفر به داخل استان شویم.
وی با بیان اینکه بیماران سرپایی استان هرمزگان در دو هفته کنونی افزایش داشته است، تصریح کرد: این موضوع بر روند بیماران بستری تأثیر مستقیم داشته و سبب افزایش بستری ها می شود.
آخرین وضعیت احداث بیمارستان های هرمزگان
به گفته فرشیدی، نفت ستاره همچنان در ساخت بیمارستان جدید (بیمارستان ستاره) بندرعباس مشکلاتی دارد. از نظر پیشرفت کار در وضعیت ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی قرار دارد. مشکلات پیمانکاری و تغییر قیمتها را داشتهاند.وی ابرازداشت: اگر بیمارستان شهدای سلامت بندرعباس (۵۳۱ تختخوابی) را تا پایان سال به بهرهبرداری برسانیم، گام بلندی دررفع مشکلات ما برداشته میشود.استاندار در تکمیل این بیمارستان خیلی زحمت کشیده است و در تمامی سطوح شخصاً پیگیر این پروژه است و امیدواریم ظرف ۶ ماه آینده کامل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس در صورت تکمیل به اندازه کل بیمارستان شهید محمدی به نیرو و تجهیزات نیاز دارد و به ثمر رساندن این پروژه که یک دستاورد عظیم بشمار میرود، به همتی همهجانبه نیاز دارد. نمایندگان استان نیز با جدیت ویژهای در این زمینه پای کار هستند.
نظر شما