به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، همزمان با آن که موج دوم شیوع کرونا امکان تجمعات مردمی را در بسیاری از بخشهای آمریکا محدود کرده است، متولیان نمایشگاه هنر شیکاگو از تصمیم خود برای تاخیر مجدد در برگزاری نسخه آتی این نمایشگاه خبر دادند. این اولین نمایشگاه بینالمللی هنر است که رویداد برنامهریزی شده خود در سال ۲۰۲۱ را عقب میاندازد.
تونی کارمن رئیس نمایشگاه هنر شیکاگو میگوید از آنجا که هنوز روشن نیست چه زمانی امکان میزبانی امن از این نمایشگاه وجود دارد، فعلا تاریخ جدیدی برای برگزاری آن اعلام نمیشود. تاخیر در برگزاری این نمایشگاه حداقل تا ماه ژوئیه (خرداد- تیر ۱۴۰۰) و حداکثر تا بهار سال ۲۰۲۲ به طول خواهد انجامید.
کارمن در گفتوگو با آرت نیوز گفت: مثل رستوران یا نمایشگاه رفتن، وقتی یک نمایشگاهگردان پولی برای برگزاری یک نمایشگاه خرج میکند، آن نمایشگاه باید امن بوده و شانس موفقیت داشته باشد. نظر به آن که متاسفانه اوضاع به سمت امکان تجمع امن مردم پیش نمیرفت، واضح بود که باید نمایشگاه را به تاخیر میانداختیم.
متولیان نمایشگاه هنر شیکاگو حالا قرار است از ۸ تا ۱۱ آوریل (۱۹ تا ۲۲ فروردین)، که موعد برنامهریزی شده برای این نمایشگاه بود، یک رویداد برخط برگزار کنند.
تا پیش از شیوع کرونا، حدود ۱۳۰ نگارخانه در سالن ۱۷۰ هزار فوت مربعی این نمایشگاه شرکت میکردند. به گفته کارمن، نسخه آتی این نمایشگاه، در هر تاریخی که باشد، با تعداد غرفههای کمتر و تمهیدات پیشگیرانه بهداشتی جدید برگزار خواهد شد.
نمایشگاه هنر شیکاگو ماه مه گذشته (اردیبهشت ۱۳۹۹) اولین رویداد پاییزه بود که اعلام کرد نسخه فیزیکی رویداد خود را برگزار نخواهد کرد آن هم در زمانی که بسیاری از نمایشگاهها همچنان به برگزاری رویداد فیزیکی در ماه سپتامبر (شهریور- مهر) یا اکتبر (مهر- آبان) امیدوار بودند.
کارمن میگوید: اگر واقع بینانه به رویدادهای بزرگی که قرار است در سال ۲۰۲۱ در هر گوشه از جهان برگزار شوند، نگاه کنید، هیچکس نمیداند چه پیش خواهد آمد. در این برهه از زمان، نمیتوان یک زمان درست برای برگزاری نمایشگاه تعیین کرد چون اوضاع به سرعت تغییر کرده یا به همین شکل باقی میماند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همهگیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر ۹۱ میلیون و پانصد هزار نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از یک میلیون و نهصد هزار نفر جان باختهاند.
شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنوارهها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشیها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.
نظر شما