پخش سریال «دادِستان» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی که به تازگی از شبکه ۳ آغاز شده، تا اینجای کار و با بازی متوسط بازیگرانش امتیاز ویژه‌ای کسب نکرده است.

نگاهی به «دادِستان» ده‌نمکی؛ اثری شعاری و غیرقابل باور

به گزارش سلام نو، خراسان نوشت: مسعود ده‌نمکی پس از شش سال دوری از تلویزیون، امسال سریال جدیدش «دادِستان» را جلوی دوربین برد. او پس از این مجموعه، آخرین بار «معراجی‌ها» را روی آنتن داشت و اکنون با سریال «دادِستان» به تلویزیون بازگشته است.

شروع پراتفاق قصه

مجموعه «دادِستان» با سقوط دانشجوی معترضی به نام «عماد» از ارتفاع در دانشگاه و تصادف با آمبولانس حامل او، شروع ملتهبی داشت. این دانشجو که به عنوان یک شخصیت معترض و عدالت خواه شناخته می‌شد، سایتی به نام «دادِستان» را که هدفش مطالبه‌گری و عدالت خواهی بود اداره می‌کرد و به همین دلیل سقوطش تبدیل به اتفاقی حساس و بحث‌برانگیز شد. این سریال در دو قسمت ابتدایی روند پراتفاق و ریتم مناسبی داشت که شروع خوبی را برای آن رقم زد، اما با توجه به کیفیت کلی سریال و نقطه ضعف‌های آن چندان امیدی به استقبال گسترده مخاطبان از سریال و جریان‌ساز شدن آن نیست.

شعاری و غیرقابل باور

مسعود ده‌نمکی که معمولا در آثار خود، مستقیم و گل‌درشت به مسائل اخلاقی و اعتقادی پرداخته، در «دادِستان» نیز به این شیوه عمل کرده و باعث شده سریال به اثری کاملا شعاری تبدیل شود. انتقاد از افراد مطالبه‌گری که پس از گرفتن پست و مقام، آرمان‌هایشان را فراموش می‌کنند، آقازاده‌ها و مسئولان فاسد، در بیشتر موقعیت‌های سریال چه به واسطه دیالوگ و چه از طریق رپ‌خوانی، مطرح می‌شود که نقطه ضعف مهمی برای این مجموعه است. استفاده افراطی از موسیقی در سریال و موسیقی‌ متنی که ارتباط زیادی با حال‌وهوا و مضمون سکانس‌ها ندارد نیز از ایرادهای سریال است که به جای همراه کردن مخاطب، تاثیر منفی روی آن داشته است.

بازی متوسط بازیگران

در قسمت اول و دوم «دادِستان» تعدادی از بازیگران مانند هومن برق‌نورد، محمد کاسبی، جواد هاشمی، علی سلیمانی، کاوه سماک‌باشی، سحر قریشی و برزو ارجمند وارد قصه شده‌اند و کم و بیش اطلاعاتی درباره شخصیت آن‌ها به مخاطب داده شده است.

بعضی از بازیگران سریال مانند هومن برق‌نورد و محمد کاسبی نقش متفاوتی را در سریال ایفا کرده‌اند. برق‌نورد که بیشتر با آثار کمدی شناخته می‌شود، در نقش یک مامور امنیتی حضور متفاوتی داشته و محمد کاسبی نیز نقش یک نماینده مجلس را در سریال بازی کرده است که هر دو نقش‌آفرینی متوسطی داشته‌اند.

بازی برزو ارجمند نیز در نقش استاد دانشگاه و به اصطلاح آقازاده خوب قصه، تفاوت زیادی با دیگر نقش‌های مثبتی که بازی کرده ندارد و کاوه سماک‌باشی نیز با توجه به سن‌وسال و همچنین میمیک صورت، انتخاب مناسبی برای شخصیت مذهبی، مثبت و جوان «عماد» نبوده است. به طور کلی نمی‌توان گفت بازی بازیگران این مجموعه نقطه قوت و امتیاز ویژه‌ای برای «دادِستان» است.

کد خبرنگار: ۱۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***