به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در مه یک دلار و هفت سنت معادل ۱.۷ درصد افزایش یافت و به ۶۵ دلار و ۴۹ سنت در هر بشکه رسید. قرارداد تحویل آوریل روز جمعه منقضی شد.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا یک دلار و یک سنت معادل ۱.۶ درصد افزایش یافت و به ۶۲ دلار و ۵۱ سنت در هر بشکه رسید.
هر دو شاخص هفته گذشته به بالاترین رکورد در ۱۳ ماه اخیر صعود کردند اما روز جمعه در بحبوحه نگرانیهای تورمی، به همراه سایر بازارهای مالی سقوط کرده بودند.
استفن اینس، استراتژیست ارشد بازار در شرکت اکسی کورپ در یادداشتی نوشت: قیمتهای نفت صبح دوشنبه همسو با اکثر داراییهای پررریسک تحت تاثیر تصویب بسته محرک مالی در مجلس آمریکا صعود کرده اند.
مجلس آمریکا بسته کمک کرونایی ۱.۹ تریلیون دلاری را روز شنبه تصویب کرد و به بهبود ریسک پذیری سرمایه گذاران و صعود بازارهای سهام آسیایی کمک کرد. این بسته اکنون برای تصویب نهایی به سنا رفته است.
تایید واکسن کووید ۱۹ شرکت جانسون اند جانسون هم دورنمای اقتصادی را بهبود بخشید.
علاوه بر محدودیت عرضه اوپک پلاس، بهبود قیمت نفت تحت تاثیر تقاضای آسیایی و همچنین سیاستهای پولی و مالی در اقتصادهای بزرگ روی داده است. آمار تولید واردکنندگان بزرگ نفت آسیایی که روز دوشنبه منتشر شد، متفاوت بود. در حالی که رشد فعالیت کارخانه ای چین در فوریه به پایینترین حد در ۹ ماه اخیر نزول کرد، تولید ژاپن با سریعترین نرخ در بیش از دو سال گذشته توسعه یافت. انتشار این آمار رشد قیمتهای نفت را محدود کرد.
انتظار می رود روند واردات نفت چین در سه ماهه دوم کندتر شود زیرا قیمتهای بالاتر از میزان تقاضا کم می کند. آمار مقدماتی نشان داد واردات کره جنوبی در فوریه ۱۴ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت.
وزیران اوپک پلاس روز پنج شنبه دیدار می کنند و مذاکراتشان ممکن است به بازگشت ۱.۵ میلیون بشکه در روز تولید به بازار منتهی شود.
تحلیلگران بانک OCBC سنگاپور اظهار کردند اگر افزایش اوپک پلاس از ۵۰۰ هزار بشکه در روز فراتر نرود، اتفاق مثبتی برای قیمتهای نفت خواهد بود.
بر اساس گزارش رویترز، ایران روز یکشنبه مذاکرات مستقیم با آمریکا و اتحادیه اروپا برای احیای توافق هسته ای ۲۰۱۵ را رد کرد و اعلام کرد واشنگتن باید ابتدا تحریمهای یکجانبه ای را رفع کند که صادرات نفت ایران را متاثر کرده اند.
نظر شما