به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، غلامرضا پولادفر با بیان اینکه وضعیت فعلی شیوع ویروس کرونا در فارس، حاکی از موج چهارم این بیماری است، گفت: براساس بررسیهای انجام شده ویروس غالبی که اکنون در کشور مردم را درگیر میکند، کرونای انگلیسی است و کرونای قبلی چرخش ضعیف تری دارد.
او افزود: علاوه بر ویروس کرونای انگلیسی، مابقی انواع کروناها از جمله کرونای آفریقای جنوبی و برزیلی هم مطرح است که ویژگیهای خاص خود را دارند و عمده خصوصیت آنها این است که احتمال انتقال بسیار بیشتری دارند.
این متخصص بیماریهای عفونی کودکان ادامه داد: از نظر سنی نیز نتایج بررسیها متنوع است اما نگرانی از بابت درگیری کودکان، عفونت و آلودگی آنها به نوع جدید بیشتر است و وقتی ویروس چرخش زیادی در جامعه میکند، طبیعی است که در تماس با کودکان، احتمال بروز عفونت در آنها بالاتر رود.
پولادفر خاطرنشان کرد: اگرچه خوشبختانه این بیماری در کودکان از شدت کمتری در همه نقاط دنیا برخوردار است اما وقتی تعداد مبتلایان در رده سنی پایین بیشتر میشود، درصد کسانی که بیماری شدیدتری میگیرند و نیاز به بستری در بخشهای مراقبت ویژه دارند، زیاد خواهد شد و در نهایت تعدادی از بیماران دچار مرگ و میر میشوند.
او تاکید کرد: باید تلاشها بر جلوگیری از ابتلا به بیماری متمرکز شود، چرا که وقتی فردی دچار این بیماری میشود دیگر اعضای خانواده از جمله کودکان هم در معرض این بیماری قرار میگیرند.
این متخصص بیماریهای عفونی کودکان اضافه کرد: نگرانی که از بابت درگیری کودکان به بیماری کرونا ایجاد میشود علاوه بر درگیری مستقیم با خود ویروس، پاسخ ایمنی شدیدی است که دو تا سه هفته پس از عفونت ایجاد میشود.عفونت میتواند بدون علامت و حتی با یک علایم سرماخوردگی خفیف ظاهر شود؛ در حالی که دو تا سه هفته بعد با تب بیماری خود را نشان خواهد داد و در این حالت میتواند عوارض طولانی مدت یا مرگ و میر در کودکان ایجاد کند.
پولادفر همچنین با تاکید بر اینکه بروز علائم گوارشی از همان ابتدا جزو علائم کرونا به ویژه در کودکان بوده است، گفت: نمیشود یک خط گذاشت که اگر فلان علائم باشد، پس کرونا داریم و اگر نباشد بدین معناست که دچار بیماری نیستیم، چرا که تنوع علائمی این بیماری از علائم خفیف تا شدید مانند درگیری ریوی را در برمیگیرد و باید برای تشخیص قطعی آن به پزشک مراجعه کرد.
نظر شما