عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ضمن تاکید بر اینکه مسئولیت تمام و کمال سیاست خارجی به عهده وزارت خارجه نیست، اظهار کرد: در یک دوره خود شورای امنیت ملی مذاکرات را پیگیری می‌کرد و در یک دوره مذاکرات برجام و دیپلماسی را به دولت و وزارت امور خارجه سپرده است.

سیاست خارجی منحصرا در اختیار وزارت خارجه نیست

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، درباره بیانات رهبر انقلاب، گفت: تاکیدات موکد رهبری این است داوطلبانی که برای اداره کشور برنامه و توانمندی لازم را دارند در انتخابات شرکت کنند و آنهایی که صرفا برای مطرح کردن خود وارد صحنه می‌شوند، با افکار عمومی جامعه بازی نکنند.

حمیدرضا ترقی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در روز نوزدهم ماه مبارک رمضان خطاب به مردم ایران، گفت: آنچه که از سخنان مقام معظم رهبری استنباط می‌شود مبتنی بر قانون اساسی در کشور ماست. در قانون اساسی چارچوب سیاست خارجی از سوی شورای عالی امنیت ملی کشور و رهبری تنظیم می‌شود. اعضای این شورا را اعضای دولت و دستگاههای نظامی و اطلاعاتی تشکیل می‌دهند که در سطح کلان و استراتژیک به مسایل بین المللی و سیاست خارجی نگاه می‌کنند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: شاکله سیاست خارجی از سوی این مجموعه تصویب می‌شود و به وزارت خارجه و سایر دستگاه‌ها و نهادها برای اجرا ابلاغ می‌شود. بنابراین سیاست خارجی منحصرا در اختیار وزارت خارجه نیست. در یک دوره خود شورای امنیت ملی مذاکرات را پیگیری می‌کرد و در یک دوره مذاکرات برجام و دیپلماسی را به دولت و وزارت امور خارجه سپرده است.

ترقی درباره رهنمودهای رهبر انقلاب در مورد انتخابات، گفت: ایشان در بحث انتخابات جمع‌بندی و آسیب شناسی بسیار دقیقی را مطرح کردند که حاکی از این مساله بود که ما در انتخابات با چند مشکل روبرو هستیم یکی اینکه همیشه دشمن تلاش می‌کند با زیر سوال بردن صحت و سلامت انتخابات، مردم را از حضور در انتخابات و مشارکت سیاسی باز دارد.

وی یادآور شد: رهبر انقلاب به این مساله تاکید کردند که همه انتخابات در کشور سالم برگزار شده است. حتی در وقایع سال ۸۸ که ماهها کشور را به اغتشاش کشیده شد و خسارت زیادی را وارد کرد کسی نتوانست اثبات کند که تقلبی رخ داده است. بنابراین سلامت انتخابات به لحاظ قانونی، نظارتی و اجرایی تضمین شده است و مردم نباید نگران سلامت انتخابات و حفظ آرای خود باشند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: آسیب دیگر انتخابات این است که افرادی داوطلب انتخابات می شوند که واقعا توانمندی، برنامه و شعار درست برای این سمت را ندارند. این داوطلبان در فضای احساسی مردم را به طرف خود جذب می‌کنند و بعد هم نمی‌توانند شعارهای خود را عملیاتی کنند و مردمی که به این شعارهای غیرواقعی و غیرعملی رای داده‌اند ناامید می‌شوند و احساس می‌کنند رای آنها بی‌تاثیر بوده است.

ترقی یادآور شد: بنابراین تاکیدات مقام معظم رهبری بر این بود که داوطلبانی که واقعا برای اداره کشور برنامه و توانمندی لازم برای پذیرش مسوولیت را دارند و مشکلات و راهکارها را می‌شناسند در رقابت شرکت کنند و آنهایی که برنامه ندارند و صرفا برای مطرح کردن خود وارد صحنه شدند، با افکار عمومی جامعه بازی نکنند. در نهایت به نظر می‌رسد تاکیدات موکد مقام معظم رهبری این بود که مردم با بصیرت و هوشیاری انتخاب کنند تا بعد از انتخاب پشیمان نشوند.

ترقی درباره آرایش انتخاباتی اصولگرایان خاطرنشان کرد: غیر از چند نفری که مصرانه اعلام کردند تا آخر هستند باقی شخصیت‌ها هنوز با صراحت اعلام نکرده‌اند وارد صحنه می‌شوند و طرفداران این افراد روی آنها کار و نامشان را مطرح می‌کنند تا در افکار عمومی زمینه شناخت مردم را نسبت به این داوطلبان فراهم کنند بنابراین تا زمان ثبت نام، حضور هیچکدام از این افراد قطعی نیست.

این فعال اصولگرا یادآور شد: و بر همین اساس باید نیروهای انقلاب و شورای وحدت نسبت به بررسی همه نامزدهایی که واجد شرایط هستند، اقدام کنند تا بتوانند در نهایت به اجماع برسند و متناسب با جایگاه و شناخت جامعه و سرمایه اجتماعی نسبت به داوطلبان به تصمیم مناسبی برسند و زمان آن هنوز دیر نشده و مراحل آن طبق برنامه زمان بندی طی می‌شود.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***