حجت عبدالملکی زاده ۴ فروردین ۱۳۶۰ در شهر ری است. در شهرک اکباتان زندگی میکند ولی اصالتا اهل قروه کردستان است. در سن ۱۸ سالگی وارد دانشگاه امام صادق شد و از کارشناسی تا کارشناسی ارشد معارف اسلامی و اقتصاد را به طور پیوسته درس خواند و در سال ۱۳۸۴ مدرک خود را از دانشگاه امام صادق دریافت کرد. از دانشگاه اصفهان دکترای اقتصاد خود را گرفته و عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق است. وی کتاب هایی را نیز تألیف کرده است. وقتی ۲۳ ساله بود در سال ۱۳۸۳، با طرح پژوهشی مکان یابی و تعیین ظرفیت بهینه واحد های تولیدی شرکت صنایع شیر کار و فعالیت خود را آغاز کرد. با اخذ مدرک کارشناسی ارشد، در سال ۱۳۸۴ تدریس در دانشگاه های امام صادق (ع)، دانشگاه اصفهان و علامه طباطبایی را شروع کرد. وی سرپرستی گروه تحلیل و برنامه ریزی توسعه اقتصادی استان کردستان را در سال ۱۳۸۵ وقتی ۲۵ ساله بود به عهده گرفت.
عبدالملکی به زبان های عربی و انگلیسی تسلط دارد. حافظ قرآن کریم، قهرمان مسابقات کاراته و تیراندازی و نفر اول المپیاد معارف اسلامی است.
سوابق اجرایی عبدالملکی
● عضو هیأت مدیره صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور از سالهای ۸۹ تا ۹۱
● بیش از ۲۰۰ سخنرانی در مجامع مختلف علمی در موضوعات کاربردی اقتصاد مقاومتی
● مشاور وزارت امور اقتصادی و دارایی از سال ۸۵ تا ۸۸
● نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس بینالمللی بانک جهانی- فرانسه در سال ۲۰۱۰
● دبیر سمینار بینالمللی بازنگری در گزارش توسعه جهانی ۲۰۰۹
● دبیر علمی همایش بین المللی وقف و تمدن اسلامی در سال ۱۳۸۷
● دبیر شورای اقتصاد سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از سال ۹۴
● عضو شورای فقهی صنعت بیمه مرکزی از سال ۱۳۹۱
● معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در ۱۳۹۶
● مشاور وزارت امور اقتصاد و دارایی
● معاونت آموزشی دانشکده معارف و اقتصاد دانشگاه امام صادق از سال ۸۶
مواضع تند عبدالملکی در مقابل FATF و برجام
تألیفات و مقالات حجت عبدالملکی، غالبا در حوزه اقتصاد اسلامی و منطقهای است. وی خود را در خصوص اقتصاد مقاومتی، نظریهپرداز ملی معرفی میکند.
وی بر این باور است که FATF منجر به فاش شدن اطلاعات محرمانه کشور میشود و باعث میشود ایران شرکای تجاری خود را در دور زدن تحریم از دست بدهد.
عبدالملکی FATF را صد در صد به ضرر کشور میداند. وی در مورد برجام هم مانند FATF موضع گیری کرده و اظهار داشت که موافقت با برجامهای بانکی، نفتی، زیست محیطی و فرهنگی و هستهای بردگی نسل آینده است.
عبدالملکی در فروردین ۱۴۰۰ اظهار داشت که با پیروزی دولت انقلابی در انتخابات، انقلابی در حوزه اقتصادی ایران به وجود خواهد آمد.
نظر شما