به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، نیما کرمی را به اجرای برنامههای رمضانی و "صبحی دیگر" شبکه آموزش میشناسیم؛ او به همراه همسرش بارها در ویژهبرنامههای مختلفی در تلویزیون اجرا داشتهاند و همین چندی پیش در عید غدیرخم و شبکه یک سیما برنامهای روی آنتن داشتند.
حالا چند روزی است این مجری تلویزیون خانوادگی به کرونا مبتلا شدهاند؛ پیگیریها نشان میدهد نیما کرمی، همسر و مادر و فرزندانش در منزل تحت درماناند و متأسفانه پدرش به علت درگیری بیشتر ریههایش راهی بیمارستان شده است.
نیما کرمی تأکید کرد: فرزندانم دو روز اول تب مختصر و مشکلات گوارشی داشتند و خدا را شکر، حالشان خوب شد؛ من و مادرم داروهای کرونایی را در منزل استفاده میکنیم و فعلاً منتظریم ببینیم که آیا همسرم فردا زمان سیتیاسکنشان است که ایشان هم درگیری ریوی پیدا کردهاند درمانِ با این داروها را آغاز کنند.
او درباره وضعیتِ جسمانی خود و خانوادهاش، افزود: خوشبختانه ما مراحل درمانی را میگذرانیم و درصد پایینی ریههای من و مادرم را درگیر کرده اما متأسفانه پدرم قدری این درصد و فاکتورهای کروناییاش بیشتر بود و در بیمارستان (البته بخش عادی) بستری است و آنجا داروهای کرونایی را به او تزریق میکنند و تحتِ درمان قرار گرفته است.
کرمی همچنین گفت: من تا ۴ روز دیگر دارو دریافت میکنم و امیدوارم همسرم نیازی به دریافت دارو نداشته باشد و سیتیاسکن درگیری از ریه ایشان را نشان ندهد. مادرم هم رو به بهبود است و پدرم هم با دعایِ خیر مردم هرچه زودتر از بیمارستان مرخص شود.
این مجری تلویزیون خاطرنشان کرد: از مردم میخواهم اصلاً با این نوعِ کرونا (دلتا) شوخی نکنند؛ ما خانوادگی خیلی رعایت میکردیم اما مبتلا شدیم. واقعاً کرونا دلتا تکثیرِ عجیب و غریبی دارد. از زمانی که علائمی را مشاهده کردید تستِ کرونا بدهید و سریع دریافتِ درمان را آغاز کنید. در واقع زود به بیماری حمله کنید تا اینکه بیماری به شما حمله کند.
مجری برنامه "صبحی دیگر" از نحوه ابتلایش به کرونا گفت: من گلویم خارشِ معمولی داشت که شاید هرکسی با خوردنِ غذای چربی چنین حالتی برایش به وجود آید. ظهر سرکار بودم تک سرفهای زدم و سریع ماسک را دوتایی کردم. هرکس بود در این حال، تست نمیداد و من بیمارستان رفتم تست PCR دادم و به خانواده هم گفتم من مشکوک به کرونایم. منتظر ماندم ۴، ۵ ساعت جواب بیاید و وقتی احساس بدن درد گرفتم با خودم گفتم حتماً مبتلا شدم و یک روزی هم خودم را جدا کردم تا اینکه جوابِ تستم هم مثبت شد.
او تأکید کرد: مهمترین نکته در جلوگیری از پیشرفت این بیماری آن است که هر نوع نشانهای را جدّی بگیرند و تست بدهند. دومین نکته ما به ویروس حمله کنیم و نگذاریم ویروس به ما حمله کند و درگیریاش را بیشتر کند. پزشکان میگویند آنقدر این نوعِ کرونا، ریه را درگیر میکند و سیتیاسکن یک درصدی را نشان میدهد که اگر درمان را آغاز نکنیم و جدّی نگیریم این درصد در چند ساعت آیندهاش سریعاً پیشرفت میکند.
نظر شما