هواوی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در حوزه فناوری است و به همین دلیل شرکت‌های تأمین کننده قطعات در سراسر دنیا برای حیات خود به آن وابسته هستند. گزارش جدید منتشرشده از سوی رویترز نشان می‌دهد.

صدور میلیاردها دلار مجوز فروش قطعات به هواوی توسط دولت آمریکا

هواوی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در حوزه فناوری است و به همین دلیل شرکت‌های تأمین کننده قطعات در سراسر دنیا برای حیات خود به آن وابسته هستند. گزارش جدید منتشرشده از سوی رویترز نشان می‌دهد.

کمپانی‌های آمریکایی با وجود کارزار عظیم تبلیغاتی علیه هواوی از دولت این کشور برای فروش میلیاردها دلار قطعات و فناوری به هواوی مجوز گرفته‌اند.

اسناد ارائه‌شده از سوی کنگره امریکا نشان می‌دهد دولت ایالات متحده در بازه زمانی نوامبر ۲۰۲۰ تا آوریل ۲۰۲۱ (آبان ۹۹ تا مهر ۱۴۰۰) برای فروش قطعات و فناوری به هواوی و کمپانی تولید تراشه SMIC چین مجوزهایی به ارزش میلیاردها دلار صادر کرده است. طبق همین گزارش دولت آمریکا برای فروش قطعات به هواوی ۱۱۳ مجوز صادرات به ارزش ۶۱ میلیارد دلار صادر کرده است. همچنین در مدت یادشده ۱۸۸ مجوز فروش به کمپانی تولید تراشه SMIC چین به ارزش نزدیک به ۴۲ میلیارد دلار صادر شده است.

نه تنها هواوی یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های مخابراتی دنیا است، بلکه در حوزه شبکه‌های نسل پنجم (۵G) نیز یکه‌تاز است و کشورهای مختلفی نسل پنجم از شبکه موبایل خود را بر پایه فناوری‌ها و تجهیزات مخابراتی هواوی راه‌اندازی کرده‌اند.

هواوی در سال ۲۰۱۲ موفق شد با پشت سر گذاشتن اریکسون به بزرگ‌ترین کمپانی مخابراتی دنیا تبدیل شود و در سال ۲۰۱۸ هم با پشت سر گذاشتن اپل به دومین سازنده بزرگ موبایل در دنیا تبدیل شد.

هواوی در ژوئیه ۲۰۲۰ میلادی با پشت سر گذاشتن سامسونگ و اپل عنوان برند شماره یک موبایل در دنیا را به دست آورد. این شرکت در شرایط همه‌گیری کرونا نیز با اتخاذ تصمیمات و استراتژی صحیح، توانست یکی از بهترین عملکردها را از خود نشان داده و با تسهیل فرایند و تولید ابزارهای مورد نیاز برای دورکاری، توانست به شرکتی موفق در این زمینه تبدیل شود.

صدور میلیاردها دلار مجوز فروش قطعات به هواوی توسط دولت آمریکا

در واقع طی روند موفقیت‌های اخیر هواوی و محبوبیت بالای محصولات این کمپانی بود که موجب برانگیختن حساسیت برخی دولت‌های غربی و وضع بعضی محدودیت ها علیه این کمپانی شد؛ محدودیت‌هایی که با توجه به اثرات منفی روی خود شرکت‎ها و دولت‎های غربی، به نظر در حال رنگ باختن هستند.

به باور برخی صاحب‌نظران محدودیت‌های ایالات ‌متحده علیه هواوی بخشی از جنگ تجاری این کشور با چین است. این در حالی است که هواوی با رد اتهامات وارده، بارها از اتهام‎زنندگان درخواست کرده که اسناد و مدارک ادعای خود را منتشر کنند ولی تا به امروز هیچ سند و مدرک مستدل و محکمه پسندی در این زمینه منتشر نشده است.جالب اینکه پیش‌تر رویترز گزارش داده بود در دوران دولت ترامپ مجوزهایی به ارزش ۸۷ میلیارد دلار برای فروش قطعات و فناوری‌های آمریکایی به هواوی صادرشده بود. این مجوزها معمولاً سال‌ها معتبر هستند.

خبرها و گزارش‌های منتشرشده طی ماه‌های اخیر به‌روشنی نوید آینده درخشانی را برای هواوی و خریداران محصولات این کمپانی می‌دهد.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***