مدیرکل اقدامات تامینی سازمان زندانها گفت: مددجویان آزاد شده بر اساس حرفه و هنری که در طول حبس در زندان یاد گرفته اند می توانند تا ١٠٠ میلیون تومان وام خوداشتغالی با حداقل سود و ضمانت های آسان مانند یارانه یا مستمری دریافت کنند.
مسعود دائی افزود: در اجرای نذر هشتم و به همت نیکوکاران استان تهران و همراهی ستاد دیه این استان و مرکز مراقبت بعد از خروج، ۱۲۰ نفر از زندانیان ندامتگاه تهران بزرگ با پرداخت بدهی یا رد مال از سوی نیکوکاران و جلب رضایت شکات آزاد شدند و به کانون خانواده بازگشتند.
وی اظهارداشت: حتی اگر شخصی نتواند این وام را دریافت کند، می تواند شخصی را معرفی کند که وی این وام را دریافت نماید، به شرطی که آن شخص زندانی آزاد شده را در کارگاه یا مغازه اش استخدام کرده، برابر قانون کار به وی حقوق و دستمزد پرداخت کند.
جانشین زندان های استان تهران ضمن تقدیر از تلاش های مددکاران زندان ها، ستاد دیه، مرکز مراقبت بعد از خروج و نیکوکارانی که با بدل مال به یاری زندانیان نیازمند می شتابند، گفت: بازگشت به جامعه، چهار مرحله دارد؛ آگاهی به شرایط موجود، شناخت وضعیت و سعی در ترمیم آن، تعهد به خود و اقدام عملی برای ساختن زندگی سالم که می تواند از بازگشت دوباره به زندان پیشگیری کند.
علی اسمعیلی ادامه داد: زندانیانی که امروز آزاد می شوند در ابتدا باید قدردان ستون خانواده خود باشند. کسی که در نبود شما کانون خانواده را حفظ کرده است.
در برنامه نذر هشتم، هشتم هر ماه هشت نفر آزاد می شوند
وی توضیح داد: نذر هشتم از برنامه های ابداعی رییس سازمان زندانهاست که به موجب آن هشتم هر ماه هشت نفر آزاد می شوند.
اسمعیلی تصریح کرد: با توجه به جمعیت کیفری زندانیان و استقبال نیکوکاران استان تهران، از ابتدای سال جاری تاکنون، ۴٣٨ نفر با پرداخت ۱۸ میلیارد تومان از سوی خیرین آزاد شده اند.
نظر شما