اهداف تعیین شده در نظام برنامه ­ریزی توسعه کشور حاکی از اهمیت سند ملی آمایش سرزمین به عنوان بستر توسعه فضایی و بلند مدت است که برقراری تعادل و سازماندهی جمعیت و فعالیت در پهنه سرزمین را به عنوان غایت اصلی سطوح مختلف برنامه­ریزی کشور است.

نقش آمایش سرزمین در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور

به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش­‌های توسعه و آینده‌­نگری، اهداف تعیین شده در نظام برنامه ­ریزی توسعه کشور حاکی از اهمیت سند ملی آمایش سرزمین به عنوان بستر توسعه فضایی و بلند مدت است که برقراری تعادل و سازماندهی جمعیت و فعالیت در پهنه سرزمین را به عنوان غایت اصلی سطوح مختلف برنامه­ریزی کشور است.

 در این راستا توجه به آمایش سرزمین و تحقق اهداف آن در یک افق بلند مدت، مستلزم رسیدن به اهداف برنامه­های پنج ساله توسعه است. فلذا ضروری است رابطه سند ملی آمایش سرزمین و برنامه هفتم توسعه، تبیین و مورد بحث و واکاوی قرار گیرد.

بدین منظور مرکز پژوهش­های توسعه و آینده­نگری پنجاه و پنجمین نشست علمی-تخصصی و هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های تدوین برنامه هفتم توسعه را با عنوان «بررسی رابطه آمایش سرزمین و برنامه هفتم توسعه کشور» روز چهارشنبه دهم آذر­ماه ۱۴۰۰، از ساعت ۱۰ الی ۱۲ با حضور صاحب نظران و علاقه­مندان، به صورت مجازی برگزار خواهد کرد.

مهندس امیر خالصی (سرپرست امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه کشور)، دکتر محسن ابراهیمی (عضو هیأت علمی دانشگاه یزد و عضو اصلی تیم تلفیق مطالعات سند ملی آمایش)و دکترمهرداد کاشف (سرپرست گروه پژوهشی آمایش سرزمین، توسعه و توازن منطق‌ه­ای) به عنوان سخنرانان این نشست به بیان نقطه نظرهای خود در این خصوص میپردازند.

علاقه مندان به منظور استفاده از این نشست می توانند به تارنمای مرکز به آدرس www.dfrc.ir در بخش نشست­های علمی مراجعه نمایند و یا با دنبال کردن نشانی تالار کنفرانس مجازی مرکز: http://connect.mporg.ir/dfrc  این نشست را به صورت زنده دنبال نمایند.

کد خبرنگار: ۹
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***