سلام نو – سرویس بیمزگی: متاسفانه کسانی که ۲۵۰۰ سال است توانایی دیدن شکوه آریایی و افتخار آفرینی ایرانی را ندارند در این روزهای زیبای پاییزی باز هم در حال سیاه نمایی درباره وضعیت تهران هستند و آسمان خاکستری تهران را بهانهای برای کمبود کیفیت هوای شهر و ضعف کاری شهرداری میدانند ولی واقعیت این است که این بدخواهانِ سوراخ دل نمیخواهند جایگاه واقعی تهران را باور کنند و رتبههای بالای آن را در آمار مختلف- که مورد اعتراف دوستان، دشمنان و بیکاران است- بپذیرند.
اول از همه اینکه بر اساس گزارش اسپوتنیک اگر نسبت متوسط قیمت مسکن را به متوسط درآمد خانوار در نظر داشته بگیریم، یک خانه با متراژ متوسط در تهران در مقایسه با مسکن در ونکوور کانادا و سنخوزه آمریکا گرانتر میباشد. چه چیزی میتواند از این بهتر باشد؟ خانه در تهران به اندازه ونکور و سن خوزه و نیویورک و لندن گران است! حتما خودتان هم قبول دارید هر چه یک کالا گرانتر باشد بهتر، با کلاستر و شیکتر است. این یعنی تهران شهری در کلاس ونکوور است.
شاید الان با خودتان فکر میکنید خب کسی زورش نمیرسد و ما قدرت خرید نداریم. خب کم قدرتی و جیب خالی من و شما که تقصیر مسئول و شهر به این خوبی، شیک و گرانی نیست. همانطور که خانم بهاره رهنما فرمودند این که جیب ما خالی است از بی عرضگی خودمان است.
تازه به جز این تهران در سال ۲۰۲۱ با ۵۰ پله صعود بیش از هر شهر دیگر در جدول گرانترین شهرهای جهان صعود کرد. این یعنی شما میتوانید با قیمتهایی که در پاریس غذا، عطر و لباس میخرید در تهران هم خرید کنید و شهرهای مسخرهای مثل دبی، استانبول یا حتی برلین را مسخره کنید.
از طرف دیگر تهران جایگاه ۵۱۲ میان هزار شهر برتر از نظر فضای اکوسیستم استارتآپی را دارد این یعنی تهران نه آنقدر شهر استارت آپها و تکنولوژی است که شما تنبل و تنپرور شوید و نه آنقدر عقب مانده است که کارهایتان روی زمین بماند. مثلا اگر یک کار اداری آنلاین داشته باشید نوبت را آنلاین میگیرید و بعد بین طبقههای مختلف دنبال امضاها میدوید. با این روش هم نظم و نوبت حفظ و هم کالری اضافه سوزانده و سلامت شهروندان حفظ میشود.
همانطور که دیدید تهران شهری در اندازه پاریس، نیویورک و لندن است و هیچ چیز از این شهرها کم ندارد و همین باعث شده تا شهرداران پاریس و نیویورک دنبال رازهای موفقیت تهران باشند. البته خدا را شکر تهران یک شهردارِ دکتر، جذاب و کارآمد هم دارد که راز موفقیت را به این شهرهای خبیث نمیگوید و به جای آن دنبال پرونده کرسنت و حل مشکلات آبادان و خرمشهر است.
همین شیوه مدیریت زاکانی در کنار چگونگی رسیدن او به شهرداری تهران و مدل مدرن انتصابات او در شهرداری باعث شده تا او حسابی مورد حسد حاسدان باشد. شاید اگر حاج علی فتحالله زاده امروز در شورای شهر بود میتوانست زاکانی را به عنوان اولین شهردار لژیونر ایرانی به آلمان صادر کند تا زاکانی در کنار اداره برلین یا مونیخ شهرداری تهران را هم ادامه دهد و کمک به خرمشهر و آبادان را هم در دورههای آنلاین طی کند.
نظرات