به گزارش سلام نو، ایسنا به نقل از لایوساینس نوشت: باستانشناسان اعلام کردند بقایای بسیار سالم یک روستای عصر آهن را که بعدها به یک شهر تجاری رومی ترقی پیدا کرد در «ساوت نورثهمپتونشر» واقع در انگلستان کشف کردهاند.
باستانشناسان در این شهر باستانی آثار بسیار ارزشمندی همچون بیش از ۳۰۰ سکه رومی، ظروف شیشهای و چاههای آب نیز کشف کردهاند.
این محوطه باستانشناسی که به دلیل خاک تیره به «منطقه سیاه» مشهور است محل کشف آثار تاریخی متعلق به دورههای مختلف تاریخ بوده است.
در جریان کاوش اخیر گروهی از باستانشناسان در این محوطه مشخص شد این مکان در عصر آهن، روستایی با بیش از ۳۰ خانه واقع در نزدیکی یک جاده بوده است. در طول زمان، این مکان پیشرفت کرد و گسترش یافت. در دوران امپراتوری روم مردم «منطقه سیاه» ساختمانهای سنگی و جادههای جدیدی بنا کردند.
تبدیل دهکده عصر آهن به شهر رومی بسیار سریع صورت گرفت و به نظر میرسد ساکنان «منطقه سیاه» در خانههایشان باقی ماندند و فقط به روش زندگی امپراتوری روم روی آوردند. این تغییر سبک زندگی، استفاده از لباسها، تولیدات و روشهای ساخت بناهای رومی را شامل میشود.
یکی از نمونههای استفاده از این روشهای ساخت و ساز، ساخت جاده رومی با عرض ۱۰ متر است که البته در نوع خود استثنایی است چراکه عرض اغلب جادههای رومی بیش از چهار متر نبوده است. به نظر میرسد این جاده و رود نزدیک آن در تبدیل شدن این مکان به قطب تجاری تاثیرگذار بوده است.
کاوش در این منطقه نشان داد این مکان به بخشهای مختلفی تقسیم شده بود که از میان آنها به بخشهای مسکونی مملو از خانه و بخش صنعتی مملو از کارگاه و چاه میتوان اشاره کرد.
بررسی و تحقیقات درباره آثار تاریخی کشفشده در این مکان همچنان ادامه دارد.
نظر شما