به گزارش سلام نو به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، علی بهادری جهرمی در حاشیه بازدید از نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی گفت: صنایعدستی و سرمایهگذاری در این حوزه با توجه به جنس این حوزه از نظر اقتصادی برای ما مهم است. دولت به حوزه اقتصادهای خرد و خانگی بهویژه حوزههایی که زنان و مخصوصا زنان سرپرست خانوار در آن بیشتر فعال هستند، نگاه ویژهای دارد. اولویت دولت حمایت از همین گونه مشاغل است.
سخنگوی دولت ادامه داد: حمایت از صنایعدستی یعنی هم حمایت از کارآفرینی و هم توسعه اقتصاد مقاومتی و خودبنیان که از طریق آن از اقشار آسیبپذیر مثل زنان سرپرست خانوار بهطور ضمنی حمایت میشود. علاوه بر اینکه در این صنعت هنر نهفته است. در سند تحول دولت هم حوزه گردشگری و هم حوزه صنایعدستی جزو محورهای جدی دولت مردمی قلمداد شده و در اولویت قرار گرفته است.
بهادری جهرمی اظهار داشت: هر مقام مسئولی در هر سطحی اگر به نمایشگاه گردشگری و صنایعدستی بیاید، هم برای خودش دستاوردی دارد و هم میتواند برای این مجموعه کمکی باشد برای حمایت از هر یک از این حوزهها تلاش کند.
وی تصریح کرد: البته اعتقاد دولت این است که این حوزهها باید به شیوه مردمی اداره شود و پیش برود و بخش خصوصی باید فعال شود؛ ولی همین فعالیت نیازمند حمایت دولت و رفع موانع است که دولت این رویکرد را با جدیت در پیش دارد.
بهادری جهرمی گفت: بهسهم خودمان پیگیر مشکلات خواهیم بود. مثلا بحث هزینههای گاز و برق را که توسط جامعه هتلداران مطرح شد، در حد توان پیگیری خواهیم کرد و حتما در جلسات ستاد هماهنگی دولت برای تحقق مصوبات تلاش خواهیم کرد که با پیگیری خود وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طبیعتا نتیجهبخش خواهید بود.
وی تأکید کرد: اگر موضوعی در سطح دولت یا ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شود، باید حتما اجرایی شود و هرجا که همکاری نمیکند باید دید مشکل چیست، آن را شناسایی و برطرف کرد.
سخنگوی دولت گفت: طبق گزارشی که از سازمان برنامه و وزارت اقتصاد ارائه شده، درخصوص تامین منابع تبصره ۱۸، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فعالترین وزارتخانه در جذب منابع بوده، آن هم با وجود پارهای مشکلات اجرایی که در استانها وجود داشته است.
سخنگوی دولت گفت: نمایشگاهها علاوه بر این که کمک میکنند با حوزه گردشگری آشنایی حاصل بشود، باعث میشوند مشکلات این صنعت شناسایی و رفع شود. این همنشینیها کمک میکند فعالان حوزه، خیلی از مشکلاتشان را بین خودشان حل و فصل کنند.
به گزارش ایرنا، پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و سیوپنجمین نمایشگاه صنایعدستی تهران صبح روز شنبه تا سه شنبه - نهم تا ۱۲ بهمن - به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار شد. در مدت برگزاری این رویداد در بخش گردشگری نشستهای متنوع، پنلها، کارگاهها و میزگردهای تخصصی با حضور اساتید و فعالان این حوزه برگزار شد. فضایی مجزا هم برای مذاکرات B to B به صورت مجازی و حضوری برای فعالان و متخصصان صنعت گردشگری در نظر گرفته شده بود.
همچنین در بخش صنایعدستی علاوه بر معرفی شهرها و روستاهای صنایعدستی ملی و جهانی، بخشی برای نمایش آثار هنری اساتید و نامآوران صنایعدستی و هنرهای سنتی اختصاص داده شد. در این نمایشگاه به منظور حمایت از هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی استانهای کمتر برخوردار، غرفههای رایگان به هنرمندان ١٢ استان، اختصاص یافت.
نظر شما